Nicky Hommel

Nicky Hommel is gek op plannen en organiseren en staat graag in contact met mensen. Eigenschappen die ze perfect combineert als project-assistent Werving & Selectie. Na een studie Communicatie volgt ze een opleiding HRM Personeelsmanagement. Ze past direct de theorie toe in de praktijk. De kennis en ervaring die ze tijdens haar opleidingen en stages opdeed, komen nu goed van pas bij Geerts & Partners. “In dit werk bouw je echt een band op met mensen, intern en extern.” 

Thuis in de cultuur

Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur, dat leerde Nicky snel genoeg in verschillende stages. De cultuur van Geerts & Partners sprak haar direct aan. “Al bij het eerste gesprek voelde het meteen goed. Hier heerst een gezellige sfeer, de collega’s zijn toegankelijk.” Nicky heeft zowel contact met haar collega’s van Geerts & Partners, maar ook met de collega’s van ABGL en MZ Services. “Iedereen overlegt met elkaar en kijkt verder dan de eigen afdeling.” 

Al direct ervaarde Nicky dat haar feedback gewaardeerd wordt, ze haar mening kan uiten en Geerts & Partners openstaat voor een frisse blik. “Mijn collega’s zijn bijvoorbeeld benieuwd naar mijn input als het gaat om het verder ontwikkelen van het systeem waarin we nu gezamenlijk werken. Mijn ideeën zijn heel erg welkom, dat is fijn.” 

Ik wilde me verder verdiepen in de combinatie tussen communicatie en personeel en wil leren en doorgroeien. Ik ben nieuwsgierig en pak alles aan. – Nicky Hommel 

Plannen en organiseren

Nicky is verantwoordelijk voor het passend inplannen van de volle agenda’s van haar collega’s. Per adviseur lopen meerdere procedures door elkaar. De structuur bewaren, daar loopt Nicky warm voor. Nicky nodigt kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek en stuurt hen de uitnodiging voor eventuele volgende gespreksrondes. 

“In de voorselectie kijken we of een kandidaat geschikt is voor een functie. Ik ben echt een ondersteuning voor de adviseurs. Ik geef hun duidelijke informatie waarmee ze verder zijn geholpen in de voorbereiding.” Ter ondersteuning van de adviseurs in haar team voorziet ze iedereen van relevante informatie.   

Verhuur van paardenstallen

Plannen en regelen is dus Nicky niet vreemd. In haar vrije tijd verhuurt ze paardenstallen en helpt ze met het trainen van paarden. “De verhuur en training organiseer ik kleinschalig en wil ik in de toekomst verder uitbreiden.” Ook is Nicky een groot F1 fan.  

Heb je een vacature te vervullen, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Neem contact op met onze adviseurs