Referentie:
Geerts & Partners biedt werknemers nieuw perspectief

Professional Menno Doeven

Geerts & Partners biedt werknemers nieuw perspectief

Menno Doeven werkte jarenlang als gemeentesecretaris voor diverse gemeenten. Door oplopende spanningen tussen politiek en organisatie besloot hij te vertrekken. Bij Geerts & Partners zet hij zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in om werknemers nieuwe perspectieven te bieden. Zijn motto: “Ieder mens deugt, maar niet overal voor.” Lees verder om te ontdekken wat hij hiermee bedoelt.

 

Is dit ook een oplossing voor jou? Doe de check

 

Pionieren

“Ik kwam bij Geerts & Partners in beeld bij de oprichting van de nieuwe interim-afdeling. Oprichter Ad vroeg of ik deze taak op mij wilde nemen. De pionierspositie van Geerts & Partners sprak mij meteen aan. Ze zijn vanaf nul begonnen en hebben zich in relatief korte tijd weten op te werken. Doel is nu om naamsbekendheid te verkrijgen in heel Nederland. Hierbij komt mijn kennis perfect van pas, want ik heb een uitgebreid netwerk in alle Nederlandse gemeenten.”

Aandacht voor mensen

“Het is mijn taak om werknemers en Geerts & Partners bij elkaar te brengen. Ik heb zelf ervaren hoe het is om ongelukkig te zijn in een baan en doe dit werk dan ook met bezieling. Ik herken de rouwfase waar mensen doorheen gaan in het begin en ik haal er voldoening uit om ze een nieuw perspectief te bieden. Plezier in je werk brengt immers meer levensplezier. ”Geerts & Partners is mijns inziens uniek en onderscheidend op de markt doordat zij hun aandacht vestigen op de menselijke factor. Ze vinden het belangrijk dat werknemers zich gelukkig voelen op de werkvloer, ik sluit me hier volledig bij aan.”

Ieder mens deugt, maar niet overal voor

De juiste personen op de juiste plek

“Ik zie mensen meer dan eens helemaal tot bloei komen als ze bij een nieuwe werkgever aan de slag gaan. Mijn motto is dan ook: “Ieder mens deugt, maar niet overal voor.” Hiermee bedoel ik dat mensen doorgaans veel meer kunnen dan ze denken, maar dat ze daarvoor wel op de juiste plek moeten zitten. Geerts & Partners begeleidt werknemers met een team van ervaren, zelfstandige vakmensen naar een nieuwe baan die bij hun competenties past.”

Profiteren van kennisdeling

“Geerts & Partners staat voor kennisoverdracht. Je verschaft niet alleen kennis, maar krijgt daar ook veel voor terug. De overheid is een oerwoud van regels met veel slangenkuilen. Ik ken deze procedures op mijn duimpje kan bedrijven hierbij helpen. Op mijn beurt leer ik zelf ook elke dag bij. Vooral jonge mensen hebben vernieuwende ideeën en moderne manieren van denken. Samenwerken in plaats van concurreren zit er bij hen ingesleten en ze weten moeiteloos hun weg te vinden in dit digitale tijdperk. Daar kunnen sommige oude rotten in het vak nog van leren.”

Volg de voetstappen van Menno en ontdek uw carrière pad op weg naar een inspirerende baan. Wij kunnen veel voor u betekenen.

 

Is dit ook een oplossing voor jou? Doe de check

Neem contact op met Geerts & Partners

Ook van werk naar werk met plezier?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.