ABGL en Geerts & Partners per 1 januari 2024 samen verder

ABGL en Geerts & Partners per 1 januari 2024 samen verder

TILBURG, 2 oktober 2023 – ABGL en Geerts & Partners gaan per 1 januari verder onder de naam Geerts & Partners. Hiermee willen de organisaties als één partner optreden voor opdrachtgevers en medewerkers binnen de publieke sector.

De twee bedrijven werken sinds 2020 nauw met elkaar samen. Zowel voor mobiliteitsvraagstukken als interim-opdrachten werden de teams eind 2019 verenigd en werd continu de samenwerking opgezocht. “De teams werkten de afgelopen drie jaar actief voor zowel ABGL als Geerts & Partners. We deden en doen steeds meer dezelfde dingen. De kracht van deze teams willen we nu bundelen om als één organisatie voor onze klanten klaar te staan.” Pascal van de Giessen, directeur Interim en detacheren bij ABGL en Geerts & Partners.

“We garanderen de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening, zoals de klant gewend is. Sterker nog, het wordt er nog beter op!”. Edo Grosveld, directeur mobiliteit bij ABGL en Geerts & Partners “Voor ons is dit de meest logische stap die we nu kunnen zetten. We verenigen de kracht van twee bedrijven tot één zodat we dé HR-partner zijn op het gebied van in-, door- en uitstroom voor publieke organisaties.”

Één partner voor sterkere dienstverlening

Opdrachtgevers en medewerkers binnen de publieke sector kunnen bij Geerts & Partners terecht voor werving en selectie, loopbaan- en interim-oplossingen. Zij zijn gespecialiseerd in deze dienstverlening voor leidinggevenden binnen de publieke sector. Door de integratie van ABGL wordt deze dienstverlening versterkt.

“ABGL geeft loopbanen perspectief. Dat blijven we doen. We staan er om bekend goed te zijn in loopbaanbegeleiding, mobiliteitsdienstverbanden op maat en gespecialiseerde detachering. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid netwerk van griffiers en raadsadviseurs binnen ABGL. Dat blijft zo, alleen met een ander jasje.” Pascal van de Giessen, directeur interim en detacheren bij ABGL en Geerts & Partners.

Trots op uitbreiding aanbod voor Professionals

De dienstverlening van Geerts & Partners wordt uitgebreid onder de noemer Professionals. Dit omvat o.a. het Jong Talent programma en werving van ervaren professionals in vakgebieden waar tekorten zijn. “Met Professionals maken we ons HR-aanbod compleet binnen Geerts & Partners. Met ons sterke team én ons netwerk staan we klaar voor de gemeentesecretaris tot en met jonge talenten die dolgraag de publieke sector in willen” aldus Sander Geerts, directeur Werving & Selectie bij Geerts & Partners.

Wij brengen topspecialisten uit het vak samen met (jonge) professionals in de markt. Daarbij ontstaat een synergie die elkaar versterkt. Wij geloven dat we hiermee een uniek aanbod hebben voor zowel medewerker als opdrachtgever.

Noot: In 2020 gingen Geerts & Partners, ABGL en MZ Services samenwerken. Geerts & Partners en MZ Services blijven samen met &BAS en Transitium Groep verbonden. Samen werken zij met hun klanten aan Goed Werk.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.