Joachim helpt jou aan de functie waar je in thuishoort

Door: Joachim van Hees

Je bent jong, hebt talent en bent gemotiveerd om het beste uit je loopbaan te halen. Maar in de functie waar je nu zit, kun je niet al je energie kwijt. Misschien loop je vast, wil je een heel andere richting op of misschien heb je nog helemaal geen idee over jouw carrièrepad. De programma’s Jong Talent en Zij-instroom van Geerts & Partners helpen jou aan je droombaan. Ook professionals die door willen groeien binnen hun vakgebied helpen wij met het zetten van carièrrestappen.

Jouw route korter maken, drijft mij

Je moet al vroeg in je leven een studiekeuze maken, om daarna meteen na school een baan te kiezen. Dubbel lastig, zo ervaarde ik het zelf ook. De inzichten die ik tijdens mijn loopbaan gekregen heb, wie ik ben, waar ik goed in ben en juist niet, hebben mij het verst gebracht. Dat is nu mijn drijfveer: jouw reis naar die droombaan korter en efficiënter maken. Immers bestaat een droombaan niet, deze kun je wel creëren.

En in mijn nieuwe functie als manager detacheren bij Geerts & Partners is dat precies wat ik doe, als verantwoordelijke voor Jong Talent, Zij-Instroom en het detacheren van professionals. Als een carrièrepartner zet ik mijn kennis van de arbeidsmarkt en van talentontwikkeling in en heb ik een sterke passie om jou in je kracht te zetten. Jouw werkgeluk vergroten, is waar we bij Geerts & Partners naar streven.

De focus op jouw persoonlijke ontwikkeling

Jong Talent, jullie zijn de toekomstige adviseurs en managers. Om daar te geraken, is je blijven ontwikkelen de sleutel: wij zorgen met ons maatwerktraject dat jouw kwaliteiten doorgroeien van een acht naar een tien. Na het afnemen van een Talent Motivatie Analyse stippel je met je eigen coach een persoonlijk ontwikkelplan uit. Aan de hand van drie leerlijnen laten we jou excelleren in waar je goed in bent. Ook ervaren talent dat niet in de juiste functie zit, helpen wij om diens kwaliteiten volledig te benutten.

Lees meer over ons Jong Talent-programma

Bij Zij-Instroom stap je over naar een ander vakgebied of sector naar het publieke domein. De oversteek voor jou soepel laten verlopen: dat is onze specialiteit.
Word je business controller of griffier? Je krijgt de mogelijkheid om in te stromen bij een nieuwe werkgever, je eigen kansen te verzilveren en werkgeluk te (her)vinden. Ons onderscheidende ontwikkelprogramma en de eigen detacheervorm bieden alle handvatten die je nodig hebt voor jouw droomcarrière.

Dé carrière kans voor jong talent

Wij zijn dé opstap voor Jong Talent en de carièrrepartner voor professionals die door willen groeien naar een medior- of seniorrol. Zij-Instroom is de manier om van sector of vakinhoudelijk te switchen. Er is een oplossing voor ieder vraagstuk. Joachim vertelt je graag meer!

Neem contact op met Joachim

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.