ODC drijfverenmeting

ODC is een meetinstrument om iemands onbewuste drijfveren in kaart te brengen. De ODC is een gevalideerde en beproefde assessmenttool, dat efficiënt inzetbaar is. Geerts & Partners zet de meting in voor werving & selectieprocedures maar ook voor team en individuele coaching om zo snel een diep inzicht te krijgen in natuurlijke kracht en ontwikkelmogelijkheden van individuen of teams. Geerts & Partners beschikt over eigen ODC gecertificeerde coaches, die voor uw organisatie kunnen worden ingezet.

Optimale inzet en groei van de talenten en organisatie

Wanneer men in een organisatie de teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen en wat daarin effectief ontwikkeld kan worden. Het Odin Development Compass (ODC) ondersteunt u om betrouwbare keuzes te maken over de inzet van en uw investering in medewerkers en teams. Inzet van het ODC vergroot de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers.

Het leidt tot een mentaal en fysieke gezondere organisatie waarin mensen vanuit hun natuurlijke kracht en bezieling samenwerken en bijdragen. Dit borgt duurzame groei en succes. Het wordt vanzelfsprekend.

Het ODC toont de essentie in vier kleuren

Natuurlijke kracht – De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.
Ontwikkelbaar talent – Het ontwikkelbare talent is datgene wat iemand van nature goed kan, maar niet of beperkt benut. Oranje kan gemakkelijk ontwikkeld worden in groen. Dit geeft extra energie.
Kwetsbare kracht – De kwetsbare kracht is wat iemand van nature minder goed kan, maar toch heeft aangeleerd. Het kost veel energie, en is minder effectief.
Onbekend gebied – Het onbekende gebied is wat iemand van nature minder goed kan én ook niet doet.

Wil je meer weten over de ODC-meting?

Neem contact op met Carelien Liebrecht, zij vertelt je graag meer.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspirerende blogs

Andere blogs
Zet de ODC-meting in voor jouw organisatie

Zet de ODC-meting in voor jouw organisatie

Referentie  Gemeente Gulpen-Wittem

Referentie Gemeente Gulpen-Wittem

Andere blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement