“Ik was op zoek naar maatwerk, ruimte voor eigen invulling en de mogelijkheid om mee te denken. Dat heb ik hier gevonden.” Dineke Oldenhof startte in april haar mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners. Na uitvoerig research maakte ze de weloverwogen beslissing om van haar functie binnen de politie naar Geerts & Partners te gaan.

Rondsnuffelen op websites

Dat het mobiliteitsdienstverband bestond, wist Dineke al. Maar waar zij die van haar zou beginnen, moest ze nog uitvinden. Die zoektocht begon online. “Op de websites zie je al een verschil tussen verschillende organisaties en hoe zij zich presenteren. Ik keek ten eerste of er iets stond over het contact met de oude werkgever. Ik had er geen behoefte aan, en het gaf in mijn situatie geen meerwaarde dat mijn oude werkgever voortgangsrapportages ontvangt . Een eigen invulling daaraan geven bleek mogelijk bij Geerts & Partners.”

Een vooropgesteld protocol werkt niet voor mij. Daarom zocht ik naar maatwerk, mijn eigen traject maken met de mensen van Geerts & Partners. En dat kan bij Geerts & Partners.

Elkaar tegemoetkomen

De eerste ontmoeting met mijn coach liep net wat anders dat bij Geerts & Partners gebruikelijk is. “Ik kreeg een uitgebreide vragenlijst toegestuurd die ik in moest vullen zodat de coach zich kon inlezen voor ons eerste gesprek. Het voelde niet goed om persoonlijke informatie op papier te zetten voor iemand die ik nog niet ken.” Samen kozen mijn coach en ik een ander pad.

“Tijdens het eerste gesprek werd het mij alsnog duidelijk dat ABGL staat voor een unieke aanpak. Overal werd ik uitgenodigd op kantoor. ABGL stelde voor halverwege af te spreken voor een wandeling. Ze kwamen me hierbij al letterlijk tegemoet.” Het gesprek ervoer Dineke als open, vrolijk en professioneel. Alles was bespreekbaar en van bij geen van Dineke’s ideeën werd gezegd: zo doen we het niet.

Is het mobiliteitsdienstverband wat voor jou?

Vul de checklist in

Een eigen traject

“In begeleiding tref je vaak professionals die zeggen: je gaat eerst door een rouwproces, daarna maken we een plan en dan gaan we dat uitvoeren. Hoe meer vooropgestelde plannen, hoe lastiger het wordt voor mij. In overleg word ik creatiever, en werk ik veel beter.” Drie weken uittrekken om te rouwen, daar zat Dineke niet op te wachten.

Geen probleem voor Geerts & Partners. Samen zochten ze uit wat voor Dineke’s mobiliteitsdienstverband wel het juiste startpunt werd. “Ik vind het vanzelfsprekend dat ik mijn eigen proces creëer. Van Geerts & Partners verwacht ik dat ze tegenspraak bieden als ik dat vraag of nodig heb. Dat heeft veel meer waarde voor mij.”

 

 

Wat mij het meest aanspreekt aan Geerts & Partners: als je het anders wil doen, zoeken ze samen met je naar een vorm die werkt.

 

Klankbord

“Mijn coach is mijn klankbord. Ze stelt de vragen die me aan het denken zetten. En kijkt met een ander perspectief naar mijn gedachtengang. Ik maak daar goed gebruik van om mijn ideeën en uitgangspunten te toetsen. Dat is precies wat ik op dit moment nodig heb.”

Neem contact op met Geerts & Partners

Zit jij nog lekker op je plek? Ga het gesprek met ons aan.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.