Geerts & Partners pakt maatschappelijk verantwoorde rol op

Op 1 juli 2021 tekende Geerts & Partners in Tilburg als 288e arbeidsorganisatie het Charter Diversiteit van SER Diversiteit in Bedrijf . De organisatie levert diensten in werving-en selectie, interim-management en loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Daarbij is Geerts & Partners gedreven door drie kernwaarden: ‘frisse blik’, ‘samen succes’ en ‘menswaarde’. Vorig jaar initieerde Geerts Partners (deel van Yris) de podcast ‘Goed werk’ waarin onderwerpen als werkgeluk, goede arbeidsvoorwaarden en goed werkgeverschap besproken worden. Vooral de laatste kernwaarde geeft aanleiding voor Geerts & Partners om het Charter Diversiteit te ondertekenen. Geerts & Partners begint allereerst met het gevarieerder en inclusiever maken van het eigen personeelsbestand en de bedrijfsvoering en zal zich daarna richten op de dienstverlening.

Geerts & Partners gaat zich richten op het vergroten van diversiteit en inclusie in breed opzicht. Dat betekent dat zij intern investeert in een meer diverse medewerkerspopulatie op alle terreinen. Vanuit de kernwaarde ‘menswaarde’ staat zij expliciet voor een werkomgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ongeacht hun religieuze overtuiging, etnische achtergrond, seksuele voorkeur of eventuele arbeidsbeperking. Het aantrekken van meer divers talent maar ook het door nieuw beleid en de uitvoering daarvan actief creëren van het juiste klimaat, gaat voor Geerts & Partners hand in hand met het investeren in en het waarderen van meer verschil. De grotere diversiteit binnen het bedrijf zal leiden tot nieuwe impulsen voor de dienstverlening en zal daarmee ook helpen om opdrachtgevers diverser te maken en is Geerts & Partners in staat om opdrachtgevers te begeleiden in het streven naar meer diversiteit en inclusie.

Geerts & Partners vindt diversiteit en inclusie belangrijk in het kader van gelijke kansen op de arbeidsmarkt en wilt naar de toekomst toe een meer maatschappelijk verantwoorde rol hierin oppakken. Zowel in onze organisatie zelf als in onze dienstverlening en advisering aan onze opdrachtgevers (-organisaties). Organisaties met meer diversiteit en inclusie op de werkvloer zijn succesvoller. Door het ondertekenen van het Charter Diversiteit gaan wij de doelen verder concretiseren en verankeren binnen onze eigen organisatie.”

Sander Geerts, directeur Geerts & Partners

Wil je meer weten over onze aanpak?

Neem contact op met Sander Geerts

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Diversiteit en inclusie houden je organisatie relevant

Diversiteit en inclusie houden je organisatie relevant

Sander Geerts ondertekent de Executive Search Code

Sander Geerts ondertekent de Executive Search Code

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.