Annemieke stelt jouw persoonlijke ontwikkeling als Jong Talent centraal

Door Annemieke Methorst

Je bent jong, net van school en treft een arbeidsmarkt met oneindig veel mogelijkheden. De vraag naar talent is enorm, maar wat wil jíj nou echt? Als coach in het Jong Talent-programma help ik je die vraag scherp te krijgen. Door jouw persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen, zet je versneld stappen en doe je inzichten op waarvan je de rest van je loopbaan profijt hebt. Benieuwd?

Button

Een effectieve loopbaanstart

Terugkijkend op mijn eigen loopbaanstart, merkte ik dat de focus toen lag op werkinhoudelijke ontwikkeling en niet op persoonlijke groei. Wat zijn jouw talenten en drijfveren en hoe kun je die verder ontwikkelen? Welk gedrag vertoon je in bepaalde situaties of hoe reageer je? Als je die inzichten al vroeg in beeld hebt, dan maak je al snel grote sprongen en start je effectief aan een succesvolle loopbaan.

Wat mij al jaren drijft, is mensen in hun kracht zetten als loopbaanregisseur bij ABGL. Talenten de handvatten geven die ik vroeger miste, is mijn intrinsieke motivatie om als coach bij te dragen aan het Jong Talent-programma. De juiste begeleiding, expertise en contacten kunnen het verschil maken. Gedreven en enthousiast ga ik met je aan de slag, om jou richting die droombaan te helpen. Als geen ander ken ik de arbeidsmarkt en weet ik waar jij werkgeluk vindt.

Talent Motivatie Analyse als rode draad

De Talent Motivatie Analyse loopt als een rode draad door het begeleidingstraject dat we aangaan. We meten daarmee jouw talenten en drijfveren, maar kijken ook naar houding en gedrag. Met de uitkomsten stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op, om jouw groei te concretiseren en de voortgang daarin te bewaken.

Neem contact op met Annemieke Methorst

Wil je meer informatie over het Jong Talent?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.