Vind zonder stress en nieuwe baan

Door: Annemieke Methorst 

Sommige kandidaten ervaren bij de start van een loopbaantraject milde spanningsklachten. Wij coachen hen naar een ontspannen toekomst. Met mijn specialisatie in spannings- en stressklachten breng ik jouw energie en zelfvertrouwen weer in balans. Op naar een goede basis voor jouw nieuwe baan.

Wij helpen je zo snel mogelijk de arbeidsmarkt weer op.

Terugschakelen

Met je voet op het gaspedaal is het overzicht ver te zoeken. Vragen als ‘Wie ben ik’ en ‘Wat wil ik’ zijn lastig te beantwoorden, terwijl we met het mobiliteitsdienstverband juist naar de toekomst willen kijken. Door spanningsklachten weg te nemen, bekijk je de situatie vanuit rust. Zo kunnen we aan de slag met waar het uiteindelijk om draait: zonder stress een nieuwe baan vinden.

Herkennen en erkennen

Stress en spanning uiten zich bij iedereen anders. De een krijgt hoofdpijn of buikpijn, de ander slaapt slecht. Misschien heb je klachten die je zelf niet herkent als spanningsklachten, zoals tintelingen in je hand of kramp in je voeten. Tijdens het mobiliteitsdienstverband ga je aan de slag met het herkennen en erkennen van deze klachten. Want als je je eigen lichaam kent, kun je ook makkelijker op de rem trappen.

Soms constateren we dat de klachten zich ontwikkelen tot veel stress of zelfs een burn-out. Dan verwijzen we je door naar de juiste hulpverlener.

Spanning loslaten

Het mobiliteitsdienstverband is een mooie kans om weer vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Behalve naar de mate van spanning kijken we natuurlijk ook naar de oorzaak. Je ontdekt jouw energiegevers en energievreters en stelt jezelf vragen als: slaap ik voldoende, beweeg ik regelmatig, wat doe ik om te ontspannen? Zo herstellen we de energie, veerkracht en vitaliteit. Naast het baanverlies spelen soms ook privéomstandigheden mee. Hiermee ga je aan de slag, zodat je afstand kunt doen van de factoren die jouw spanning veroorzaken.

Een toekomst vol vertrouwen

Om weer lekker in je vel te kunnen zitten, leren we je omgaan met de spanning en de emoties die daarbij komen kijken. Zo werken we aan belemmerende gedachten. Misschien heb je al eens eerder een baan verloren en kun je daarvan leren? Ook verminderen we het piekeren. Na een paar gesprekken merk je dat je beter slaapt, je energielevel terugkomt en je zelfverzekerder wordt. Dan weten we dat het tijd is voor de volgende stap: je nieuwe toekomst uitstippelen.

Krijg je energie, rust en zelfvertrouwen terug met een mobiliteitsdienstverband. Ontdek of dit traject bij jou past.

Vul de checklist in

 

Lees meer over het mobiliteitsdienstverband.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.