Missie

Geerts & Partners creëert werkgeluk voor professionals en opdrachtgevers. Wij zijn er altijd: voor iedere fase waarin een organisatie zich bevindt. En voor iedere carrièrestap die een individu wil maken.

Wij geloven in mensen en in hun goede bedoelingen. Wij willen graag anderen inspireren en in hun kracht zetten. Wij willen met onze aanpak ervoor zorgen dat mensen hun talenten ontdekken en benutten en zo hun werkgeluk vergroten. Wij vinden het waardevol dat mensen kiezen en de regie pakken. Niet aan de kant blijven staan of op de bank blijven zitten, maar in beweging komen. Wij streven er naar samen een nieuwe koers uit te zetten. Zodat mensen trots kunnen zijn op zichzelf en anderen hierdoor inspireren en motiveren!

Visie

Wij gaan voor gelukkige professionals. Mensen die gelukkig zijn in hun werk hebben een positieve invloed op hun omgeving. Zij zijn productiever en hebben minder last van stress. Dit goede gevoel nemen zij mee naar hun privé-omgeving.

Wij werken vanuit de visie dat wij – met onze expertise op het gebied van arbeidsmobiliteit en de arbeidsmarkt – organisaties en professionals verder helpen. Samen met organisaties willen wij mensen helpen gelukkig en gezond te blijven in hun werk. Zodat mensen de regie kunnen nemen en waarde blijven toevoegen voor zichzelf en organisaties, vanuit kracht, passie en inspiratie.

Lees meer over ons

Lees onze blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement