Referentie:
Passende andere baan door de juiste loopbaan coaching

Professional Adem Yildirim

Passende andere baan door de juiste loopbaan coaching

Het mobiliteitsdienstverband van Geerts & Partners versterkt jouw sterke eigenschappen. Zo ook die van Adem, die hem nu naar een andere baan leiden.

 

Is dit ook een oplossing voor jou? Doe de check

Van begeleidingscoach naar een andere baan door coaching van Geerts & Partners

Adem Yildirim was opleidingskundige coördinator handhaving bij de Gemeente Tiel. Toen na zeventien jaar zijn functie werd uitbesteed, werd hij een van de werknemers van Geerts & Partners waardoor hij nu weer intensief werkt aan zijn carrière.

Onbenutte, maar sterke capaciteiten

“Sinds 1 juni ben ik via het mobiliteitsdienstverband in dienst bij Geerts & Partners. Daarvoor zat ik al anderhalf jaar zonder werk. Ik heb veel medewerkers begeleid en weet wat dit voor hen kan betekenen. De Gemeente Tiel zag dat ik veel capaciteiten in huis had, die ik op dat moment niet kon inzetten. Ik nam zelf het initiatief om de mogelijkheden te bespreken, en uiteindelijk benaderde ik samen met de gemeente Geerts & Partners.”

Persoonlijke coaching

“Vanaf het begin voel ik mij enorm thuis bij Geerts & Partners. Ik werd goed ontvangen en de betrokkenheid en ondersteuning is maatwerk. In een-op-een gesprekken met mijn loopbaancoach krijg ik de handvatten die ik nodig heb om een andere baan te vinden. Zo besteden we veel aandacht aan reflectie waardoor ik exact weet wat mijn leerpunten zijn. Door dit persoonlijke contact weet ik altijd waar ik met mijn vragen terecht kan, dat stelt gerust.”

Via maatwerk word ik begeleid naar een nieuwe baan waar mijn capaciteiten volledig tot hun recht komen

Snel naar een andere baan bij de gemeente

“Mijn contract loopt eind mei af en ik heb er alle vertrouwen in dat ik voor die datum werkzaam ben bij een organisatie die bij goed mij past. Samen met Geerts & Partners zoek ik intensief naar geschikte opdrachtgevers. Het plan van aanpak bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het opstellen van een goed zoekprofiel en het schrijven van sterke sollicitatiebrieven.”

 

Lees meer over het mobiliteitsdienstverband

 

Een bredere oriëntatie

“Door de netwerkgesprekken met zowel publieke als commerciële partijen waarin ik geïnteresseerd ben, blijf ik constant op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen in mijn sector. Ze geven mij de opening die ik nodig heb bij mijn zoektocht naar de juiste functie. Bovendien geven mijn contacten soms aan dat er spoedig een bepaalde vacature vrijkomt. Hierdoor krijg ik de kans mijzelf goed voor te bereiden op een eventuele sollicitatie en bouw ik ervaring op voor de toekomst.”

In de netwerkgesprekken kan ik aankaarten dat ik open sta voor werkervaring binnen het bedrijf. Ik hoop in het laatste half jaar binnen Geerts & Partners een geschikte werkervaringsplaats te vinden, zodat ik hierna goed voorbereid een baan in de schuldhulpverlening vind.

Vaardigheden ontdekken en versterken

“Het liefst ga ik na mijn periode bij Geerts & Partners aan de slag in de schuldhulpverlening. Aan het begin van mijn dienstverband heb ik een persoonlijkheidstest afgelegd, waaruit mijn beste vaardigheden naar voren kwamen. Ik weet nu dat ik een goede bemiddelbaar ben, dat is mijn sterkste eigenschap. Geerts & Partners stimuleert deze eigenschap enorm door middel van gerichte coaching.”

 

U kunt ook als interimmer aan de slag

 

Gericht op doorontwikkeling

“Wanneer ik van anderen hoor dat zij op zoek zijn naar een bedrijf dat mobiliteitsdienstverbanden aanbiedt, raad ik direct Geerts & Partners aan. Geerts & Partners is een erg breed bedrijf, ze plaatsten niet alleen werknemers bij de juiste organisatie, ze geven je echt de kans om jezelf te ontwikkelen.”

Zoekt u ook een andere baan bij de gemeente? Werk net zoals Adem aan uw kwaliteiten en capaciteiten. Door coaching op maat leert u deze perfect toe te passen in de praktijk, waardoor u sneller de baan vindt die goed bij u past.

 

Is dit ook een oplossing voor jou? Doe de check

Neem contact op met Geerts & Partners

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.