prestaties doelen

Missie

Gedeelde ambitie

Visie

Samen zijn wij Geerts & Partners

Wij geloven sterk in de meerwaarde van mensen in een organisatie. Zij maken een organisatie tot wie zij is. Door hen wendbaar te maken, is de organisatie dat ook. Zelfregie, daar gaat het om, daar gaan wij voor.

We willen voorop lopen. Continu. Zo hebben we altijd een frisse blik op ieder vraagstuk. Hoe kunnen we, binnen de kaders, buiten de lijnen kleuren en welke kleur maakt de meeste indruk.

Samenspel op maat, daar gaan we voor. Een aanpak die aansluit bij de persoon en/of de organisatie en tegelijkertijd uitdaagt grenzen te verleggen. Wij staan niet achter, maar naast onze relaties. Met elkaar gaan we uitdagingen aan, verleggen we grenzen en komen we tot oplossingen. Hoe dan ook. Of het nu op persoonlijk, HR of organisatorisch vlak is.

Onze kernwaarden zijn menswaarde, frisse blik en samen succes.

Bekijk onze teams

Historie Geerts & Partners

Geerts & Partners is in 1993 opgericht door Rob Geerts. Nu ruim 31 jaar later is Geerts & Partners uitgegroeid tot een organisatie met bijna 100 professionals die elke dag met passie werken aan een arbeidsmarkt waar iedere professional in een gezonde omgeving met plezier kan werken vanuit zijn of haar talent.

Samen zie je meer

Wij werken samen met MZ Services, Transitium Groep en &BAS. Lees meer over onze samenwerking op Yris.nu.

yris samen zie je meer

1 januari 2024 is ABGL verder gegaan als Geerts & Partners Hiermee werd de dienstverlening van Geerts & Partners verder uitgebreid. Lees het nieuwsbericht.

We gaan duurzame relaties en open samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers. Met strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengen we medewerkers en organisaties verder. En zetten wij altijd die extra stap. Wij zijn positief, vernieuwend en oprecht.

Zo zijn én blijven we onderscheidend in mens- en organisatieontwikkeling.

Werken bij Geerts & Partners

 

Bekijk onze diensten

Raad van Advies

Geerts & Partners heeft een krachtige Raad van Advies. Drs. Karla Peijs, mr. drs. Bruno Bruins en dr. Ruud Vreeman zorgen voor een sterke en zeer deskundige invulling van de RvA.

Lees meer

 

Diversiteit & inclusie

Geerts & Partners ondertekende de Executive Search Code en committeert zich als (executive) search bureau aan de gezamenlijke missie: meer vrouwen op topposities. Ook is Geerts & Partners aangesloten bij het Charter Diversiteit. Wij zien Diversiteit en Inclusie (D&I) als meerwaarde voor onze organisatie. Daarnaast is de inzet voor D&I onlosmakelijk verbonden aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

AANtWERK

Als partner van AANtWERK verdiepen wij ons in de mogelijkheden van inclusief of sociaal ondernemen. Het zorgt ervoor dat wij  geïnspireerd raken en bereid zijn om er invulling aan te geven in onze organisatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement