Over ons

Geerts & Partners voegt waarde toe aan uw organisatie. Dit doen wij door uitstekende advisering op het terrein van personele, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Met professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen. Mensen die met passie voor u aan het werk gaan. Wij bewegen mensen door samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft in hun leven en in hun carrière. Wat motiveert mensen nu echt? Wanneer zit een professional op zijn plek? Past zijn of haar karakter bij het team en de organisatiecultuur? En andersom?

Visie

Wij gaan voor gelukkige medewerkers. Mensen die gelukkig zijn in hun werk hebben een positieve invloed op hun omgeving. Zij zijn productiever en hebben minder last van stress. Dit goede gevoel nemen zij mee naar hun privé-omgeving.

Wij werken vanuit de visie dat wij – met onze expertise op het gebied van arbeidsmobiliteit en de arbeidsmarkt – organisaties en mensen verder helpen. Organisaties willen hun politieke en maatschappelijke doelen realiseren. Samen met organisaties willen wij mensen helpen gelukkig en gezond te blijven in hun werk. Zodat mensen de regie kunnen nemen en waarde blijven toevoegen voor zichzelf en organisaties, vanuit kracht, passie en inspiratie.

Onze teams

Missie

Geerts & Partners creëert werkgeluk voor kandidaten, opdrachtgevers en medewerkers. Wij zijn er altijd: voor iedere fase waarin een organisatie zich bevindt. En voor iedere carrièrestap die een individu wil maken.

Wij geloven in mensen en in hun goede bedoelingen. Wij willen graag anderen inspireren en in hun kracht zetten. Wij willen met onze aanpak ervoor zorgen dat mensen hun talenten ontdekken en benutten en zo hun werkgeluk vergroten. Wij vinden het waardevol dat mensen kiezen en de regie pakken. Niet aan de kant blijven staan of op de bank blijven zitten, maar in beweging komen. Wij streven er naar samen een nieuwe koers uit te zetten. Zodat mensen trots kunnen zijn op zichzelf en anderen hierdoor inspireren en motiveren!

Voor kandidaten Voor opdrachtgever

ABGL is Geerts & Partners

ABGL is per 1 januari 2024 verdergegaan als Geerts & Partners.

Lees er hier meer over

Deel van Yris

Geerts & Partners is deel van Yris. Een unieke samenwerking. Daarom hebben Geerts & Partners, ABGL en MZ services haar krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Meer over Yris

 

Diversiteit

Geerts & Partners ondertekent Executive Search Code en committeert zich als (executive) search bureau aan de gezamenlijke missie: meer vrouwen in topposities. Ook heeft Geerts & Partners Charter Diversiteit ondertekend en begeleidt opdrachtgevers in het streven naar meer divers werven en selecteren.

AANtWERK

Als partner van AANtWERK verdiepen wij ons in de mogelijkheden van inclusief of sociaal ondernemen. Het zorgt ervoor dat wij  geïnspireerd raken en bereid zijn om er invulling aan te geven in onze organisatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk.</p