Referentie
Professional Walter Poppeliers

Walter Poppeliers is senior hr-adviseur en werkt sinds 2013 als zelfstandige. De ene keer direct voor een opdrachtgever, de andere keer via een detacheringsbureau. Intermediair Geerts & Partners biedt Walter geregeld interim-opdrachten waar hij blij van wordt.

Intake bij Geerts & Partners

Ongeveer twee jaar geleden kwam Walter Poppeliers via Geerts & Partners bij de gemeente Oldebroek terecht, waar hij nu nog steeds werkt. Walter: “Ik zat destijds nog als senior hr-adviseur op interimbasis bij de gemeente Leidschendam-Voorburg, waar een reorganisatie binnen de uitvoering van het sociaal domein had plaatsgevonden. De opdracht hier in Oldebroek was anders, maar sloot er mooi op aan.”

Walter over zijn eerste ervaring met Geerts & Partners: “De samenwerking startte met een goed gesprek. Over wat mij energie geeft, waar ik goed in ben en wat een intermediair absoluut niet bij mij moet neerleggen. Geerts & Partners kijkt weloverwogen naar het maken van de juiste match. Dat is de succesfactor, want alleen dan pakt een opdracht namelijk goed uit. Voor mij is een match een opdracht waarin ik mijn kwaliteiten kan laten zien en die me uitdaagt mijzelf verder te ontwikkelen. Een goede intake is dus het halve werk.”

Geerts & Partners komt afspraken na

Walter vindt de samenwerking met Geerts & Partners succesvol: “Het contact verloopt soepel en voelt goed. Ik vind het belangrijk dat de klik er is als je via een tussenpersoon werkt. Als alles goed gaat, heb ik weinig contact met Geerts & Partners. Soms komt een adviseur even langs op locatie. Voor mij klopt deze samenwerking gewoon. Geerts & Partners is een intermediair die zijn afspraken nakomt: ook heel belangrijk.”

Dankzij Geerts & Partners heb ik als zzp’er toch het gevoel dat ik een soort collega’s heb.

“De Geerts & Partners-adviseurs betrekken interimmers bij het bedrijf en ze organiseren leuke activiteiten zoals netwerkbijeenkomsten. Er werken ongeveer twintig mensen bij Geerts & Partners en hoewel je één contactpersoon hebt, ken je bijna alle medewerkers. En zij kennen jou. De adviseurs zijn geïnteresseerd of bespreken hun expertise met je. Je bent niet kandidaat ‘tweehonderd zoveel’. Daarnaast is de commissie die Geerts & Partners vraagt prima. Ze bemiddelen voor een redelijk tarief. Dat bevalt me ook goed.”

Voldoening uit interim-werk

“Ik heb besloten over een aantal maanden te stoppen hier in Oldebroek. Als interimmer ergens 2,5 jaar werken vind ik lang genoeg en mijn tijd hier vloog voorbij. Ik ben klaar voor een nieuwe opdracht. Het is belangrijk om voldoening uit je werk te blijven halen. Natuurlijk doe ik graag iets voor een ander, maar een interim-opdracht moet ook energie geven. Dat is iets wat Geerts & Partners goed begrijpt en ondersteunt.”

Kies net als Walter ook voor een betrouwbare intermediair als Geerts & Partners. Lees meer over interim bij Geerts & Partners.

Interview met Walter Poppeliers,  senior interim hr-adviseur oktober 2019

Neem contact op met Geerts & Partners

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Alle blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Alle blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.