Talent-programma

Opleiding

Opdracht-gevers

Wat bieden wij jou vanuit Geerts & Partners Detacheren?

Bij ons draait detacheren niet alleen om het plaatsen van mensen bij opdrachtgevers, het gaat om het vormgeven van persoonlijke groei en ontwikkeling. We geloven in het investeren in mensen en dat vertaalt zich in onze aanpak. Bij ons vind je niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten, maar ook een hechte verbinding met elkaar.

Of je nu een junior, medior of senior professional bent, wij bieden kansen op persoonlijke ontwikkeling en groei met een duidelijk toekomstperspectief. Onze focusgebieden zijn Griffie, HR, Ruimte,  Management en (Algemeen) Directeur, bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw vaardigheden te ontwikkelen en je expertise te delen via intervisie en netwerkevents.

Bovendien organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals nieuwjaarsborrels en andere events, om de teamgeest te versterken en een gezellige werkomgeving te creëren. Bij ons draait het om meer dan alleen het uitvoeren van opdrachten; persoonlijk contact heeft onze eerste prioriteit, het samen bouwen aan productontwikkeling en het delen van kennis en expertise.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij jouw persoonlijke en professionele groei.

Vacatures Talent-programma

Bij Geerts & Partners Detacheren hebben we enkele specifieke profielen waarop we ons richten. Hieronder vind je een overzicht van onze profielen van het Talent-programma. Hebben wij je interesse gewekt en wil je graag nader kennismaken? Aarzel niet om je cv achter te laten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle profielen Talent-programma

Reageren kan tot en met: 21-06-2024

Trainee-programma (project)leider van de toekomst 

36 uur Delft max 3.396 ,-

Reageren kan tot en met: 01-09-2024

Traineeship Raadsadviseur

32 uur Tilburg max 4.537 ,-

Reageren kan tot en met: 01-09-2024

Traineeship HR

32 uur Tilburg max 4.537 ,-
Alle profielen Talent-programma

Kom in contact met ons, wij helpen je graag verder met het Talent-programma

Ben je als professional geïnteresseerd om gedetacheerd te worden middels ons Talent-programma? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jente Karel, onze deskundige Recruiter, op het gebied van Detacheren. Zij staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw behoeften.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement