De WILL academie is dé plek waar je komt om je als persoon en als functionaris te verrijken. Dit wil en doe je om langdurig inzetbaar te zijn binnen de publieke sector. Bij de WILL academie kom en ontwikkel je samen met deelnemers in de diverse programma’s.

De programma’s in de WILL academie zijn effectief doordat een theoretisch kader gecombineerd wordt met zelfreflectie. Dat wordt vervolgens vertaald naar presentatie op de arbeidsmarkt. Leren vanuit het hoofd, het hart en de praktijk worden samen gebracht.

Bij elk loopbaanbegeleidingstraject kan er gebruikt worden gemaakt van de WILL academie.

 

Pijlers WILL academie

De WILL academie heeft drie pijlers: loopbaan, leiderschap en persoonlijke groei.  Alle drie zijn ze gericht op je talenten en kwaliteiten ontdekken en het daarmee vinden van een nieuwe plek op de arbeidsmarkt.

Loopbaan

De pijler loopbaan bestaat uit een aantal workshops en trainingen die standaard worden aangeboden aan alle kandidaten. Dit aanbod is direct gerelateerd aan de presentatie op de arbeidsmarkt. Workshops zijn bijvoorbeeld gericht op het schrijven van een cv, een motivatiebrief of het optimaliseren van een LinkedIn-profiel. Maar ook het opnemen van een presentatie filmpje en het maken van een professionele foto behoren tot de mogelijkheden binnen deze pijler.

Leiderschap

Welk programma je volgt binnen de pijler leiderschap, hangt af van door jou geambieerde rol binnen een organisatie. Inhoudelijke onderwerpen worden continu gekoppeld aan leiderschapsthema’s waarbij we steeds kijken hoe jij dat als leider aan zou kunnen pakken en hoe je dat in je arbeidsmarktpresentatie kunt verweven. Iedere deelnemer krijgt in deze pijler een passend programma.

Persoonlijke ontwikkeling

De pijler persoonlijke groei is het meest flexibel. Want voor jou betekent persoonlijke groei niet hetzelfde als voor een ander. Jij hebt misschien behoefte aan mindfulness–trainingen terwijl een ander vitaliteit belangrijk vindt. Daar wordt speciaal voor jou een passend programma voor gekozen in overleg met je loopbaanregisseur.

Meer weten?

Heb je vragen over de WILL academie? Of wil je meer weten over onze loopbaantrajecten? Wij vertellen je graag meer!

Karin Peters

Loopbaanregisseur

Karin Peters

Charlotte Merkx-Muller

Loopbaanregisseur

Charlotte Merkx-Muller

Emilie van der Zwan

Loopbaanregisseur

Emilie van der Zwan

Robin Abma

Loopbaanregisseur

Robin Abma

Annemieke Methorst

Loopbaanregisseur

Annemieke Methorst