Inzicht in je talenten met WILL

Ad de Jong is sinds april in dienst van Geerts & Partners via het mobiliteitsdienstverband. Toen hij hoorde van het Instituut voor Loopbaan en Leiderschap (WILL) van ABGL, MZ Services en Geerts & Partners vond hij dit direct veelbelovend klinken. Een programma waar persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en leiderschap centraal staan. En waar Ad zelf zijn modules uitkiest. Precies waar Ad naar op zoek was. 

Pas op de plaats

“Als gemeentesecretaris maakte ik werkweken van zo’n 60 uur en had ik daarnaast nog wat nevenfuncties. Veel ruimte om je te blijven oriënteren en ontwikkelen op de arbeidsmarkt bleef er niet over. Na 18 jaar werken als gemeentesecretaris, vond ik het tijd om mijn positie op de arbeidsmarkt te verbreden en te investeren in mezelf. Daar is WILL uitermate geschikt voor.”

Bewust worden van talent

“Als je 18 jaar hetzelfde werk doet, worden veel dingen een gewoonte. Je benut altijd dezelfde talenten, terwijl andere blijven liggen. Dat inzicht gaf WILL me. Met een assessment ontdekte ik waar mijn talenten liggen, waar ik extra aandacht aan mag besteden en welke competenties ik beter kan laten liggen. Daardoor verandert mijn zoekprofiel voor een nieuwe baan ook.”

“Ik wil nog altijd graag een leidinggevende functie, maar niet meer uitsluitend een baan als gemeentesecretaris. Omdat ik erachter ben gekomen dat ik plezier haal uit mensen en organisatie laten groeien in hun ontwikkeling. Daarom geef ik niet alleen meer de voorkeur aan de functie van gemeentesecretaris maar zoek ik breder en is iedere leidinggevende functie mij daarom welkom geworden.”

Met een onafhankelijke, objectief persoon je sterke en minder sterke punten bespreken is echt een eye-opener.

Groot aanbod

“Ondanks dat WILL vrij recent is opgestart, is er nu al een enorm aanbod vanuit ABGL en Geerts & Partners. Dagelijks kan ik twee cursussen volgen. Die lopen uiteen van het oefenen van een pitch tot een sollicitatietraining volgen.

Het aanbod is enorm divers en ik kies waar ik wat aan heb. Die vrijheid om mijn eigen programma samen te stellen vind ik een grote meerwaarde.”

De kennis van ABGL en Geerts & Partners komt heel goed samen in WILL. Voor iedere vraag is er iemand met het antwoord.

Tot in de puntjes verzorgd

“Het Instituut voor Loopbaan en Leiderschap heeft mijn verwachtingen overtroffen. Over het maatwerk ben ik zeer te spreken. Dat maakt het zo persoonlijk. De mensen van ABGL en Geerts & Partners die de cursussen verzorgen hebben affiniteit met het onderwerp. En het grote netwerk van beide partijen helpt mij verder. Er is altijd iemand waarmee je kan sparren of die iemand weet waar je terecht kan voor een goed gesprek.”

ABGL, MZ Services en Geerts & Partners bundelen hun krachten met WILL.

Dankzij het traject krijg jij inzicht in jouw talenten. Het traject wordt altijd begeleid door een persoonlijke coach.

Neem contact op met Geerts & Partners

Wat kan WILL voor u betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.