Mensgerichte aanpak

Geerts & Partners werkt landelijk binnen de publieke sector. Onze affiniteit en schat aan opgedane kennis maken ons met recht sectorspecialisten.

 

Ons doel is het optimaliseren van de inzetbaarheid en werkgeluk van medewerkers. Mensen die gelukkig zijn in hun werk, hebben een positieve invloed op hun omgeving, leveren meer productiviteit, en ervaren minder stress.

Goed werkgeverschap

Het mobiliteitsdienstverband is een toonbeeld van goed werkgeverschap. Hierbij neemt Geerts & Partners het werkgeverschap over en gidst de medewerker tijdens deze aanstelling naar een volgende baan. Zo kan de medewerker de loopbaan verder vormgeven met de zekerheid van werk, in combinatie met professionele ondersteuning. Tegelijkertijd bieden wij de organisatie een directe oplossing voor een actueel probleem.

Scenario analyse

We starten altijd met de situatie in kaart te brengen en verkennen de mogelijke scenario’s. We zetten de voor- en nadelen van elk van de scenario’s uiteen voor de werkgever en de medewerker. Hierdoor maken we voor alle partijen inzichtelijk hoe verschillende oplossingen eruit kunnen zien en welke keuzes daarin gemaakt kunnen worden.

Onze werkwijze

Bij ons staan de mensgerichte aanpak en de persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens het mobiliteitsdienstverband is aanvullende bijscholing een optie als dat verder helpt in de loopbaan.

Naast individuele loopbaancoaching en arbeidsmarktbegeleiding kan de medewerker gebruik maken van ons instituut voor Loopbaan en Leiderschap (WILL Academie). Dit dé plek waar al onze medewerkers online en offline samenkomen om zichzelf te verrijken op het gebied van loopbaan, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Voordelen van het mobiliteitsdienstverband

  • Volledige ontzorging – wij nemen het werkgeverschap over.
  • Financiële risico’s worden geminimaliseerd.
  • Samenwerking met collega’s van Interim en Werving & Selectie, in combinatie met een zeer groot netwerk in de publieke sector.
  • Onze ervaren adviseurs denken mee op strategisch niveau.
  • Een respectvol maatwerktraject toont goed werkgeverschap.
  • De nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en mensgerichte aanpak.
  • Loopbaancoaching en arbeidsmarktbegeleiding op maat. Wij werken met ervaren en Noloc gecertificeerde loopbaanregisseurs, NIP psychologen, en arbeidsmarktdeskundigen.
  • Behoud van salaris en continuering van ABP pensioensopbouw voor de medewerker.

Geerts & Partners Zij-instroomtraject

Jouw medewerker wil graag een carrièreswitch maken. Binnen het mobiliteitsdienstverband is dit mogelijk met een Zij-instroomtraject. Lees meer over het Zij-instroomtraject voor medewerkers.

Het Zij-instroomtraject biedt jouw medewerker nieuw perspectief. Faciliteer je deze mogelijkheid, dan siert jou dat als werkgever. Zelfs als de medewerker de organisatie moet verlaten, zorg je voor een duurzame oplossing. Eén die werkzekerheid oplevert.

Wij nemen de medewerker bij ons in dienst tijdens dit proces. Het is ons doel om de medewerker zo snel mogelijk aan een nieuwe, passende baan te helpen. Daar is niet alleen de medewerker bij gebaat, maar de huidige werkgever ook. Het bespaart namelijk ontslagkosten. We nemen de werknemer over met gelijke arbeidsvoorwaarden en met behoud van pensioenopbouw.

Meer lezen over Zij-instroom voor werkgevers

Meer weten over het mobiliteitsdienstverband?

Onze ervaren adviseurs vertellen je graag meer!

Sibel Köklü

Manager Mobiliteit

Sibel Köklü

Marcel van Bergen

Programmamanager Zij-instroom

Marcel van Bergen

Carin Meijer

Senior adviseur Mobiliteit

Carin Meijer

Carola Balk

Senior adviseur Mobiliteit

Carola Balk

Contact

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul onderstaand formulier in:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement