Dé kenners van de publieke sector

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van werk-naar-werk dienstverlening in alle vormen. Ons doel is het optimaliseren van de inzetbaarheid en werkgeluk van medewerkers.

 

De medewerker treedt in dienst bij Geerts & Partners voor onbepaalde tijd inclusief voortzetting van het ABP pensioen. En met voorwaarden die afhankelijk zijn van de organisatie- en individuele behoeften en omstandigheden. Gedurende het dienstverband worden de vaardigheden en competenties geëvalueerd en indien nodig bijgeschoold.

Contractovername

Contractovername is bedoeld voor elke medewerker uit de publieke sector die op zoek is naar díe volgende stap, díe beter passende baan, of een overstap naar een andere organisatie in de publieke sector en misschien wel naar een andere sector. Wij willen met Contractovername de volgende, passende carrière stap faciliteren dat leidt tot meer werkgeluk en ontwikkeling. Ook bij situaties waarbij er geen match meer is tussen de werkgever en de medewerker.

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling

We vinden ontwikkeling en werkgeluk van onze medewerkers erg belangrijk; daarom is er volop ondersteuning middels (loopbaan)coaching, trainingen bij onze WILL academie, intervisie en mentoring. Onze adviseurs van Interim & Detacheren en Werving & Selectie hebben een groot aanbod aan interessante interim-opdrachten en vacatures, veelal in de publieke sector.

 

Bekijk onze vacatures

 

De medewerker is altijd zelf aan zet: als op een gegeven moment de kans ontstaat om bij een organisatie in dienst te treden, zullen wij dit volledig ondersteunen.

 

We zijn een loyale werkgever en de medewerker blijft welkom om gebruik te maken van onze WILL academie, mentorschap en intervisiegroepen.

 

Voordelen voor de werkgever:

 • Door Contractovername aan te bieden aan de medewerker toont de werkgever betrokkenheid en draagt bij aan het werkgeluk van de medewerker.
 • Goed werkgeverschap houdt ook in het bieden van positieve oplossingen bieden voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers; het komt de werkcultuur en -sfeer van de organisatie ten goede.
 • Door de medewerker te ondersteunen in diens loopbaanontwikkeling faciliteert de werkgever de best passende oplossing waar alle partijen gelukkig mee zijn.

Voordelen voor de medewerker:

 • Werken bij een vitale organisatie met enthousiaste, ontwikkelgerichte collega’s.
 • Individuele ondersteuning, begeleiding bij het vinden en plaatsen op een passende (interim)baan.
 • Actief blijven binnen verschillende (overheids)organisaties en zich blijven ontwikkelen.
 • Leren in het werk, eigen expertise inzetten en nog beter worden door nieuwe ervaringen op te doen in veelzijdige opdrachten.
 • Leren door WILL academie trainingen te volgen, coaching on the job, intervisie, mentorschap de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of bestaande vaardigheden bij te schaven.

Zij kozen al voor Geerts & Partners

 • Loopbaanbegeleiding, loopbaanscan, mobiliteitsdienstverband
 • loopbaanvraagstuk, mobiliteitdienstverband
 • Gemeente Den Bosch
 • Samenwerking A2 gemeenten
 • loopbaanvraagstuk

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Wil je meer weten over Contractovername? Maak een afspraak met een van onze adviseurs of vul het contactformulier in:

Sibel Köklü

Directeur Mobiliteit

Sibel Köklü

Marcel van Bergen

Programmamanager Zij-instroom

Marcel van Bergen

Carin Meijer

Senior adviseur Mobiliteit

Carin Meijer

Carola Balk

Senior adviseur Mobiliteit

Carola Balk

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement