Over ons

Geerts & Partners voegt waarde toe aan uw organisatie. Dit doen wij door uitstekende advisering op het terrein van personele, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Met professionals die zich in hun vakgebied hebben bewezen. Mensen die met passie voor u aan het werk gaan. Wij bewegen mensen door samen met hen op zoek te gaan naar wat hen drijft in hun leven en in hun carrière. Wat motiveert mensen nu echt? Wanneer zit een professional op zijn plek? Past zijn of haar karakter bij het team en de organisatiecultuur? En andersom?

Visie

Wij gaan voor gelukkige medewerkers. Mensen die gelukkig zijn in hun werk hebben een positieve invloed op hun omgeving. Zij zijn productiever en hebben minder last van stress. Dit goede gevoel nemen zij mee naar hun privé-omgeving.

Missie

Geerts & Partners creëert werkgeluk voor kandidaten, opdrachtgevers en medewerkers. Wij zijn er altijd: voor iedere fase waarin een organisatie zich bevindt. En voor iedere carrièrestap die een individu wil maken.

Voor kandidaten

Voor opdrachtgever

Diversiteit

Geerts & Partners ondertekent Executive Search Code en committeert zich als (executive) search bureau aan de gezamenlijke missie: meer vrouwen in topposities. Ook heeft Geerts & Partners Charter Diversiteit ondertekend en begeleidt opdrachtgevers in het streven naar meer divers werven en selecteren.

 

Als partner van AANtWERK verdiepen wij ons in de mogelijkheden van inclusief of sociaal ondernemen. Het zorgt ervoor dat wij  geïnspireerd raken en bereid zijn om er invulling aan te geven in onze organisatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk.

 

Yris

Geerts & Partners is deel van Yris. Een unieke samenwerking. Daarom hebben Geerts & Partners, ABGL en MZ services haar krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Meer over Yris

 

Team Werving & Selectie

Team Interim

Team Mobiliteit

Team Coaches

Mieke van den Broek-Hanskamp

adviseur

Back-office

Directie

Associées

Raad van Advies

mr. drs. B.J. (Bruno) Bruins

Voorzitter Raad van Advies

drs. K.M.H. (Karla) Peijs

Raad van Advies

Krachtige Raad van Advies

Geerts & Partners heeft een krachtige Raad van Advies. Drs. Karla Peijs, mr. drs. Bruno Bruins en dr. Ruud Vreeman zorgen voor een sterke en zeer deskundige invulling van de RvA.

Lees hier verder

Voor opdrachtgever