Werk met Karen Coesmans aan jouw toekomstperspectief

Werk met Karen Coesmans aan jouw toekomstperspectief

Het team van Geerts & Partners heeft er sinds juli 2022 een nieuwe kracht bij: Karen Coesmans versterkt op meerdere vlakken. Deze allrounder is niet voor één gat te vangen. Direct na haar start begon zij als interim-gemeentesecretaris. In de toekomst wil ze het liefst op verschillende vlakken een bijdrage leveren. Werving & Selectie, Appa, &BAS, Mobiliteit en Interim kunnen op haar daadkracht rekenen.

Meteen op pad

Net een week op haar plek en Karen vond het tijd voor een groots project. De interim-opdracht die binnenkwam, pakte ze dan ook met beide handen aan. Karen is een aanpakker. Niet gek dus dat ze meteen op pad ging. Ze zit op dit moment bij de gemeente Renkum als gemeentesecretaris. Maar ze kijkt ook alvast hoe haar werk bij Geerts & Partners er op termijn gaat uitzien.

Ervaring te over

Karen neemt een flinke rugzak aan ervaring mee naar Geerts & Partners. Verschillende gemeenten konden al van haar expertise genieten. Daar begeleidde ze bijvoorbeeld ambtelijke en bestuurlijke fusies, en was ze betrokken bij verschillende organisatie- en ontwikkelprojecten. Die ervaring bundelt ze nu bij Geerts & Partners: voor haar is geen vraag te gek en geen uitdaging te groot.

Ik kijk graag naar de toekomst en welke stappen je daar brengen. Samen maken we een ontwikkeling door. – Karen Coesmans

Van alle markten thuis

Omdat Karen zo’n ruime ervaring heeft, wil ze die maar wat graag breed inzetten. Het liefst beleeft ze iedere dag weer wat anders. Daarom gaat ze bij Geerts & Partners meerdere afdelingen ondersteunen. Uiteraard als interim-manager, maar ook bij Werving & Selectie, Appa en Mobiliteit. Zolang ze met mensen naar de toekomst kan kijken en concrete stappen kan zetten, is Karen tevreden. Jou een ontwikkeling laten doormaken is haar doel. Hoe dat tot stand komt, bekijken jullie samen.

Neem contact op met Karen Coesmans

Kijk samen met Karen naar de toekomst.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.