Interim gemeentesecretaris in Renkum: schot in de roos

Interim gemeentesecretaris in Renkum: schot in de roos

Hanneke van Hulten was namens de gemeente Renkum op zoek naar een interim gemeentesecretaris. Bij voorkeur een professional uit het mobiliteitsdienstverband. “Dat is een win-win voor iedereen. Wij hebben een geschikte interimmer tegen een aantrekkelijk tarief en de mobiliteitsdienstverband kandidaat doet nieuwe ervaring op.” Bij Geerts & Partners vond ze de geschikte kandidaat.

Een berg aan opties

Hanneke en haar collega’s benaderden meerdere bureaus om de juiste persoon te vinden. “Geerts & Partners stak er direct al bovenuit. Zij stuurden ons zes cv’s met een korte motivatie waarom deze persoon goed bij ons zou passen. Dat was zowel in aantal, als in extra gemak meer dan de andere bureaus deden.” Rudie Heintjes kwam als beste uit de bus.

Geerts & Partners leverde precies voldoende cv’s aan: volop keuze, maar wel personen die bij ons passen.

Actief meedenken

Een interimmer uit het mobiliteitsdienstverband: daar was Geerts & Partners wel voor te porren. “Andere bureaus reageerden wat sceptisch. Geerts & Partners niet, zij waren meteen enthousiast.” Toch leverden ze ook cv’s aan van zzp’ers. “Daar vroegen we niet om, maar Geerts & Partners motiveerde het goed. Uiteindelijk is de keuze ook gevallen op een zzp’er.”

Ik had de indruk dat Geerts & Partners met ons mee dacht. Wij toonden interesse in mobiliteitsdienstverbandkandidaten, maar ze stuurden ook cv’s van zzp’ers.

Vinger aan de pols

Nadat de keuze op Rudie was gevallen, stopte het contact met Geerts & Partners niet. “Ze planden direct drie momenten in het jaar waarop we contact hebben. Zo is er de mogelijkheid om bij te sturen en de voortgang te bespreken. Uiteindelijk maakten wij maar gebruik van een gesprek. Meer was er niet nodig, de samenwerking verliep gewoon goed.”

De samenwerking met onze interim gemeentesecretaris verlengen was geen probleem, dat regelden Geerts & Partners direct.

Geen vragen

Ook al was er niet meer dan één contactmoment nodig, dat betekende niet dat Geerts & Partners niets meer van zich liet horen. “Bij iedere ontwikkeling kregen wij bericht. We zaten nooit met vragen. Toen we de cv’s ontvingen, polsten ze of we alles begrepen. Op het moment dat wij het contract van Rudie wilden verlengen, gingen zij daar direct mee aan de slag en hielden ze ons van iedere ontwikkeling op de hoogte. Zo’n samenwerking is gewoon heel prettig.”

Er wordt door Geerts & Partners proactief contact opgenomen bij alle ontwikkelingen. Zo zitten wij nooit met vragen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw interim-opdracht?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement