Referentie
Professional Karina Buurstede

Werkervaringsplek die past dankzij Geerts & Partners

Karina Buurstede zat al langere tijd niet lekker op haar plek bij haar oude werkgever. Ze vond geen plezier in haar nieuwe werkzaamheden na een reorganisatie. Dat resulteerde in een burn-out. Daarom startte zij een loopbaantraject bij Geerts & Partners. “Ik miste al lange tijd plezier in mijn werk. Dat wil ik wel graag voor mijn komende arbeidsjaren.”

Van korte duur

Officieel is Karina nog altijd in dienst van haar vorige werkgever. “Eigenlijk zou ik in dienst komen van Geerts & Partners, maar Geerts & Partners vond direct een plek bij de GGD voor me waar ik opnieuw werkervaring kon opdoen. Daar kon ik direct aan de slag. Per 1 juli heb ik ook alweer een andere, vaste baan elders gevonden.” Het hele mobiliteitsdienstverband was niet meer nodig voor Karina.

Een werkervaringsplek

“Mijn contactpersoon bij Geerts & Partners, Marcel van Bergen, vertelde me over de werkervaringsplek bij de GGD. Zij gaven aan dat dit perfect bij me past. De sfeer en werkzaamheden waren wat ik zocht. Daar hadden ze volledig gelijk in. Voor vier weken doe ik gegevensbeheer op de corona-afdeling. Per 1 juli heb ik een nieuwe baan gevonden. Ook daar hielp Geerts & Partners bij.”

Checken en oefenen

De vacature van haar nieuwe baan vond Karina zelf. Met de voorbereiding hielp Geerts & Partners wel. “Marcel checkte de vacature en stelde voor het gesprek eens te oefenen. Het gaf me veel vertrouwen dit eens te proberen en met resultaat.”

Kritisch op jezelf

Geerts & Partners schakelde ook een coach voor Karina in die haar flink op weg hielp. “Mijn coach liet me kritisch naar mezelf kijken en mijn gedrag in een ander perspectief zien. Dat veranderde veel in mijn zelfbeeld. Door de deskundigheid van mijn coach én Geerts & Partners was er direct een wederzijds vertrouwen.”

Betrokkenheid

“Er ging een wereld voor me open toen ik te maken kreeg met de betrokkenheid van Geerts & Partners. Ik wist niet dat het ook zo kon gaan. Er werd naar me geluisterd. Ze herinnerde me er steeds aan dat dit mijn traject is en zij alles willen faciliteren wat nodig is maar dat ik zelf de regie moet nemen. Ik hervond wat ik belangrijk vind in werk en een werkplek. Een goede sfeer en vooral doen wat ik leuk vind.”

Neem contact op met Geerts & Partners

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.