Referentie:
Reorganisatie binnen de gemeente leidde mij naar Geerts & Partners

Professional Annette

Reorganisatie binnen de gemeente leidde mij naar Geerts & Partners

Vijftien jaar werkte ik als WMO consulent voor de gemeente Bernheze toen ik besloot te solliciteren op een functie als beleidsmedewerker. Ik stapte enthousiast in de nieuwe rol, maar al vrij snel merkte ik dat het niet de juiste plek was voor mij. Ik miste het contact met mensen en het creatief zoeken naar oplossingen. Daar liggen mijn talenten. Vanwege reorganisatie binnen de gemeente kreeg ik de kans over te stappen naar Geerts & Partners.

Button

Compleet gefocust op weg naar een nieuwe baan

Via het mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners kreeg ik de mogelijkheid om compleet gefocust te zoeken naar een passende opdracht. Dat is heerlijk. Contact met mijn vorige opdrachtgever heb ik niet, dat onderhoudt Geerts & Partners. Daardoor heb je echt de tijd om in jezelf te investeren. Een nieuwe baan vinden is in deze tijd immers al lastig genoeg.

Ondersteuning op brede gebieden

Geerts & Partners ondersteunt op een breed scala. Ik maak gebruik van het enorm brede netwerk dat ze hebben. Wanneer een gemeente in de regio Midden- West-Nederland op zoek is naar iemand zoals ik, hoor ik dat direct. Daarnaast heb ik tijdens het coachingstraject veel opgestoken van de praktische cursussen: omgaan met LinkedIn is hier een voorbeeld van of het schrijven van een goede sollicitatiebrief die opvalt. Door verschillende assessments heb ik bovendien een hoop over mezelf geleerd.

Ik zou iedereen Geerts & Partners aanraden als tussenstation.

Tijden veranderen en jij moet mee

Vakinhoudelijke cursussen heb ik ook gevolgd: over de nieuwe wetgeving wat betreft WMO en motiverende gespreksvoering. De manier waarop wij vijftien jaar geleden werkten is inmiddels flink veranderd en het is goed om weer up-to-date te zijn.

Vroegen kwamen we met een rugzakje vol voorzieningen bij mensen thuis aan. Tegenwoordig gaan we liever in gesprek en proberen we met inwoners samen tot een constructieve oplossing te komen. Op een creatieve manier mensen aan het denken zetten ligt mij altijd al. Nu heb ik het ook weer fris in mijn systeem.

WMO consulent plus

Ik kom terug op de arbeidsmarkt als WMO consulent plus. Zo noem ik mezelf. Om alle opgedane kennis van het afgelopen jaar in praktijk te brengen, zoek ik nu een werkervaringsplaats. Het liefst een tijdelijke vacature.

Ik heb momenteel veel gesprekken met bureaus en gemeenten. Het kwartje valt dus binnenkort wel. Mijn plek binnen het mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners is daarbij erg belangrijk. Zij hebben de contacten en attenderen me op interessante mogelijkheden.

Net als Annette via het mobiliteitsdienstverband op zoek naar een nieuwe baan? Wij helpen je graag op weg.

Button Button

Neem contact op met ons

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.