Interim & Detacheren

Het juiste talent op de juiste plaats

Professionals

Opdrachtgevers

Tijdelijk talent via interim of op basis van detachering

Bij Geerts & Partners Interim & Detacheren staat beweging centraal. Wij geloven in de kracht van het verbinden van mensen en organisaties en in het effect van de juiste persoon op de juiste plek. Onze missie is simpel maar krachtig: het verder brengen van zowel individuen als organisaties binnen de publieke sector. Met een focus op interim- en detacheringsdiensten zijn wij dé matchmaker die ervoor zorgt dat talent op de juiste plek terechtkomt.

Door onze persoonlijke benadering, maatwerkoplossingen, eerlijkheid en snelheid in handelen, streven we ernaar om de verwachtingen van zowel professionals als opdrachtgevers te overtreffen. Bij Geerts & Partners staat de mens centraal en dat is wat ons onderscheidt.

Zij kozen al voor Geerts & Partners

  • Gemeente Voorst

Inspirerende blogs van Geert & Partners

Verken de inspirerende verhalen waarin Geerts & Partners een cruciale rol heeft gespeeld bij het realiseren van succesvolle carrièrestappen voor professionals op interim- en detacheerbasis. Betreed een wereld waarin we niet alleen de behoeften maar ook de ambities van professionals begrijpen. Ontdek onze verzameling blogs, referenties en casestudies en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij samen met onze professionals creëren.
Alle blogs
Referentie Gemeente Someren

Referentie Gemeente Someren

Mobiliteitsdienstverband gaf Margo de inzichten voor een carrièreswitch

Mobiliteitsdienstverband gaf Margo de inzichten voor een carrièreswitch

Alle blogs

Kom in contact met ons wij helpen je graag verder bij Interim & Detacheren

Heb je binnen jouw organisatie een specifiek tijdelijk personeelsvraagstuk en wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van interim of detachering? Of ben je een professional die geïnteresseerd is in meer informatie over onze unieke aanpak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Desirée Eenkhoorn, onze deskundige adviseur op het gebied van Interim & Detachering. Zij staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw behoeften.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacatures Interim-profielen

Bij Geerts & Partners Interim hebben wij focusprofielen waarop we ons op richten. Hieronder vind je een overzicht van onze interim-profielen.

Alle Interim-profielen

Reageren kan tot en met: 31-12-2024

Open sollicitatie
interim

uur Aadorp max ,-

Reageren kan tot en met: 01-06-2024

Senior interim-HR businesspartner

36 uur Tilburg max 6.778 ,-
Alle Interim-profielen

Vacature Talent-programma

Bij Geerts & Partners Detacheren hebben we specifieke profielen waarop we ons richten. Hieronder vind je een overzicht van onze profielen van het Talent-programma.

Alle profielen Talent-programma

Reageren kan tot en met: 01-06-2024

Traineeship Raadsadviseur

32 uur Tilburg max 4.537 ,-

Reageren kan tot en met: 01-06-2024

Traineeship HR

32 uur Tilburg max 4.537 ,-
Alle profielen Talent-programma

Schrijf je in bij
Geerts & Partners
Interim & Detacheren

Geerts & Partners Interim & Detacheren richt zich onder andere op professionals werkzaam op Griffie, HR en Ruimte ordening en Sociaal domein bij gemeentelijke en provinciale overheid.

Heb jij (management) ervaring in deze sectoren dan nodigen we je van harte uit om je gegevens achter te laten. Wij zoeken kandidaten voor o.a. functies als interim-griffier, interim-gemeentesecretaris, interim hr-manager, interim manager sociaal domein, interim manager bedrijfsvoering of interim verandermanagers. Lees hier meer over de interim opdrachten en profielen.

Klik hier voor het overzicht van de laatste vacatures. Je kan ook vrijblijvend met ons een afspraak maken door contact op te nemen met Cille Meesters via: 013-20 71 006

Innovatief en samenwerkend

Bij Geerts & Partners Interim & Detacheren streven we ernaar om duurzame relaties op te bouwen. We geloven in het belang van persoonlijke verbindingen en op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte kandidaat voor een tijdelijk vraagstuk of het adviseren van onze klanten, wij zijn er om te helpen. Onze missie om mensen en organisaties verder te brengen is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Met Geerts & Partners Interim & Detacheren kan je vertrouwen op eerlijkheid, snelheid en kwaliteit. Laten we samen bewegen want bij Geerts & Partners gaat het niet alleen om het vinden van de juiste match maar om het creëren van groei en succes voor iedereen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement