Duurzame persoonlijke ontwikkeling

De krapte op de arbeidsmarkt blijft en zorgt op dit moment voor serieuze personele vraagstukken. Met slim intern talentmanagement kun je het probleem al gedeeltelijk opvangen. Zorg dat je medewerkers in je organisatie niet in één hokje hoeven te passen, maar bouw het hokje om de talenten van je medewerkers heen.

Loopbaanbegeleiding

Wil jij meer inzicht in de loopbaanontwikkeling van je medewerkers? Of wil je de talenten van je team beter benutten? Als werkgever je medewerkers aan je binden? Zoeken je medewerkers naar een nieuw perspectief of willen ze graag intern een andere functie? Vind jij het als goed werkgever belangrijk dat de medewerkers stilstaan bij hun persoonlijke ontwikkeling en wil je daaraan bijdragen? Dan ben je bij Geert & Partners aan het juiste adres.

 

Lees meer over onze aanpak en werkwijze

Zorg dat je medewerkers in je organisatie niet in één hokje hoeven te passen, maar bouw het hokje om de talenten van je medewerkers heen. – Sibel Köklü

 

 

 

Loopbaanscan

Geert & Partners heeft een loopbaanscan ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een of meerdere tools zoals de Talenten Analyse (TMA), een Talentenmeting (Profilizer) of een Drijfverenmeting (ODC).

Aan deze tools koppelen wij twee verdiepende gesprekken met één van onze gespecialiseerde loopbaancoaches. Deze tools in combinatie met de verdiepende gesprekken kunnen de oplossing zijn voor de zoektocht van jouw medewerkers of een mooi startpunt naar de oplossing.

Wat levert het op?

  • Duurzame persoonlijke ontwikkeling;
  • Een maatwerk aanbod;
  • Een objectieve en onafhankelijke kijk op loopbaan)ontwikkeling;
  • Meer grip op de ontwikkeling van de medewerkers binnen je organisatie;
  • Beter inzicht op de vraag en aanbod binnen je organisatie;

Onze loopbaanregisseurs zijn van A (intake) tot Z (afronding) betrokken en zorgen voor een goede begeleiding. Ook na de afronding kunnen professionals contact opnemen met de loopbaanregisseurs als er nog vragen zijn.

Download de leaflet Loopbaanscan

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding?

Neem contact met ons op:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees onze blogs & referenties

Alternatieven voor het generatiepact

Alternatieven voor het generatiepact

Afscheid nemen met een mobiliteitsdienstverband

Afscheid nemen met een mobiliteitsdienstverband

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement