WILL academie gaat door na lovende reacties op leiderschapsprogramma

De programma’s ‘Nieuw leiderschap’ en ‘Ambtenaar van de toekomst’ zijn gestart. Na een succesvolle eerste editie tijdens de lockdown, is programmaleider Annemieke Methorst extra enthousiast over een verdere uitrol van deze programma’s de komende maanden.

“De eerste reacties van de kandidaten zijn lovend. Zeker in tijden waarin werd thuisgewerkt en fysieke ontmoetingen er niet in zaten, waren mensen extra blij met de online contactmomenten”, vertelt Annemieke.

Over Will academie

WILL academie is het Instituut voor Loopbaan en Leiderschap van Geerts & Partners en MZ Services. Na de onboarding (her)ontdek je tijdens een inzicht-driedaagse samen met jouw loopbaanregisseur of –coach waar jouw talenten liggen. Deze leer je vertalen naar een goede arbeidsmarktpresentatie. Vervolgens kies je uit de drie pijlers:
– Loopbaan;
— Leiderschap;
– Persoonlijke ontwikkeling.

Op naar een functie met eindverantwoordelijkheid

De trainingen van WILL academie zijn er voor gedreven personen die een eindverantwoordelijke functie nastreven. Tweewekelijks volgen zij de (online) workshops. “Als kandidaat voer jij zelfregie over hoe jouw programma eruitziet. Je kijkt samen met jouw coach of loopbaanregisseur welk workshops of programma voor jou van toegevoegde waarde zijn en gaat daarmee aan de slag.”

Online omarmt

Annemieke kijkt uit naar de komende maanden waarin ze nieuwe inzichten meeneemt in de komende programmering. “De nieuwe leiderschapsprogramma’s bestaan deels uit onlinebijeenkomsten. Dat houden we zo. Het beviel ons en de deelnemers prima en zo maken we het voor heel Nederland toegankelijk”, vertelt Annemieke. De loopbaan workshops kun je bovendien online bekijken. Dit maakt het aanbod veel minder tijdsgebonden: je doet mee wanneer het jou uitkomt.

Kickstart jouw loopbaan

WILL academie biedt een breed scala aan online workshops gericht op jouw loopbaan. zoals het opstellen van je cv en LinkedIn-profiel. En je krijgt tips voor het voeren van een sollicitatiegesprek.

Leiderschapsprogramma ‘De ambtenaar van de toekomst’

Het nieuwe programma ‘De ambtenaar van de toekomst’ biedt handvatten voor jouw carrière als ambtenaar. Verdiep je in jouw kwaliteiten en talenten en hoe je die overbrengt in een gesprek. Je leert deze inzichten te vertalen naar jouw arbeidsmarktpresentatie. Kom in beweging en maak de volgende stap voor jouw toekomst.

Button

Vitaler in het leven staan

Wie binnenkomt bij Geerts & Partners doet vanzelfsprekend mee aan de onboardingsdag van WILL academie. Je maakt op deze dag kennis met ons bureau, leert collega’s kennen, en krijgt inzicht in het aanbod van WILL academie. Ook maak je een eerste stap in het loslaten van jouw vorige werkgever. Daarna verplaatsen de pijlen meer gericht op de toekomst. Creëer een betere werk-privébalans of kom vitaler in het leven te staan. Jij behoudt de regie, WILL academie faciliteert in jouw behoefte met een passend aanbod.

Je bent net zolang welkom bij WILL academie tot het moment dat jij opnieuw jouw werkgeluk vindt. Het aanbod is modulair. Daarnaast ontmoet je medekandidaten en reflecteer je op jouw toekomstperspectieven.

Enthousiaste medewerkers met diverse expertises

Trajecten bij WILL academie, als de leiderschapsprogramma’s, bieden een divers aanbod. Allemaal dankzij de enthousiaste bijdrage van medewerkers met uiteenlopende expertises van Geerts & Partners. Daar zit onze kracht. Ontmoet verschillende experts en leer van onze brede kennis.

Kies een leiderschapsprogramma’s bij WILL academie en zet de eerste stappen naar jouw werkgeluk.

Neem contact op met Annemieke Methorst

Wil je meer informatie over WILL academie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.