Laat je inspireren door Karen Coesmans veelzijdige functie

 

Karen Coesmans verbond zich als ervaren manager aan Geerts & Partners en ervaart de meerwaarde ervan. Samen met adviseur Carola Balk stippelde ze het pad uit dat ze nu bewandelt: interim-werk, coaching, advisering én andere activiteiten binnen Geerts & Partners. Samen laten ze zien: als ervaren manager kun je met veelzijdige ervaring het verschil maken en meerwaarde creëren door op meerdere plekken inzet te geven. Carola: “Karen past perfect bij ons DNA. De invulling van haar functie laat zien welke ruimte we medewerkers bieden om bij ons een eigen loopbaan te creëren.”

Ruimte om een loopbaan te creëren

Karen werkte als gemeentesecretaris en kwam in contact met Geerts & Partners. “Ze deden de werving en selectie voor verschillende functies en ik zo kwam regelmatig in contact met collega’s van Geerts & Partners. In die gesprekken werd een zaadje geplant: ik dacht na over mijn volgende stap.”

Foto: Carola Balk

Carola: “Wat Karen exact wilde, bestond niet in die vorm bij Geerts & Partners: een mix tussen coachingswerkzaamheden, interim-werk, advieswerk en anderen op weg helpen. We voelden wel meteen de klik. Karens mensgerichte en vernieuwende manier van kijken sloot perfect bij ons aan. En door haar brede interesse en grote rugzak aan ervaring kunnen ook we haar op veel werkzaamheden inzetten. Die mogelijkheid creëren we graag voor ervaren managers en secretarissen die op deze manier willen doorontwikkelen.”

.

Dankzij deze rol kan ik mijn vizier op meer taken richten en kom ik niet vast te zitten in een functie.

Karen Coesmans

Verweven en verbonden

Karen was goed en wel aan de slag en kreeg al een interim-klus aangeboden: gemeentesecretaris bij de gemeente Renkum. “Die kon ik niet laten schieten”, vertelt ze, “een leuke gemeente met een boeiende bestuurlijke opdracht. Hoewel ik hier 32 uur per week zit, blijf ik de koppeling met Geerts & Partners maken. Ik kijk vanuit mijn huidige ervaringen naar het interim-werk en hoe we dat kunnen doorontwikkelen. Tegelijkertijd sta ik klaar voor collega’s om te helpen met vraagstukken over interim-werk, bestuurlijk-ambtelijke samenwerking, of organisatie-ontwikkeling.”

Met een frisse blik kijkt Karen naar de verbinding tussen haar inzet in Renkum en Geerts & Partners. We ontdekken elke dag weer hoe haar functies met elkaar verweven zijn. Samen zoeken we de verbinding op. Door elkaars talenten te erkennen en herkennen, creëren we meerwaarde, zowel voor Geerts & Partners, Karen én de opdrachtgevers.

Carola Balk

Veelzijdigheid

Karens rol binnen Geerts & Partners is een voorbeeld voor veel andere directeuren of managers die veelzijdigheid zoeken. “Ik voel dat ik uiting kan geven aan mijn talenten en de ruimte krijg om alle kansen te pakken”, vindt Karen. “Ik kan verbreden én verdiepen, en heb meer variatie in mijn werkzaamheden dan voorheen. Je krijgt een breder netwerk en loopt tegen meer en verschillende problematieken aan, waardoor je ook zelf steeds meervoudiger leert kijken. Nu zit ik nog zeker tot maart bij de interim-opdracht. Daarna wil ik me meer verdiepen in Geerts & Partners en heel Yris. Mijn handen jeuken al.”

Practice what you preach

“Het allermooiste aan de rol die we voor Karen creëerden, is dat we doen wat we zeggen. Dat laten we ook zien: practice what you preach. Als we mensen coachen op hun weg naar werkgeluk, vertellen we ook dat ze zelf de regie en ruimte moeten pakken om dat te bereiken. Dat is exact wat we ook intern stimuleren. We verwachten dat je weet wat je wilt en wat je te brengen hebt. In Karens geval is dat heel veel. Dan kijken we samen hoe we het passend kunnen maken”, aldus Carola.

Karen: “Als ervaren managers of secretarissen willen sparren over de vervolgstap in hun loopbaan, zitten Carola, ik en al onze collega’s klaar om een kop koffie te drinken. Zelf maakte ik deze keuze en pakt het fantastisch uit. Ik denk graag mee welke keuze voor u het meest passend is.”

Ontdek of u ook het DNA van Geerts & Partners heeft en welke rol er voor u ligt.

Neem contact op met Geerts & Partners

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement