Referentie
gemeente Veldhoven

Gemeente Veldhoven

Hrm-coördinator Dan Geelen vond de perfecte externe inhuur via Geerts & Partners. “Ik zou Karlijn zo in mijn team willen.” Bekijk hoe dit proces verliep.

De perfecte externe inhuur

Een interimmer is de ideale oplossing voor een frisse blik op jouw organisatie. Gemeente Veldhoven zocht tijdelijke vervanging voor een collega en vond deze externe inhuur via Geerts & Partners. HR-adviseur Karlijn Verkoelen ging er voor een half jaar aan de slag. Hrm-coördinator Dan Geelen: “Ik zou haar zo in mijn team willen hebben.”

Direct een klik

Dan heeft louter lovende woorden over Karlijn. “Ze was één van de drie kandidaten met wie we in gesprek gingen en we waren direct overtuigd van haar meerwaarde. Niet alleen op basis van haar cv, maar met name haar persoonlijkheid sprak ons aan. Die sprankelende energie was aanstekelijk. We zagen in haar direct een collega die bij ons paste.”

Lees hoe Karlijn haar opdracht bij gemeente Veldhoven heeft ervaren.

We hadden echt mazzel met Karlijn. Het was de perfecte match.

Alles wat een interimmer moet hebben

Gemeente Veldhoven zocht voor de externe inhuur een kandidaat die creatief durfde te zijn. Iemand die de regels respecteert, maar wel binnen dat kader de flexibiliteit opzoekt. “We werken volgens de bedoeling. Dat zagen we bij Karlijn ook. Ze was positief kritisch, durfde verbeteringen te opperen en kreeg iedereen op natuurlijke wijze met haar mee.”

Karlijn haakte snel aan en veroverde zonder moeite een gewaardeerde positie binnen onze organisatie.

Externe inhuur zonder problemen

Het was voor de gemeente Veldhoven de eerste keer dat zij samenwerkten met Geerts & Partners. Ook dat verliep naar volle tevredenheid. “Ze kwamen hun afspraken na en tussendoor belde recruiter Pascal nog voor een evaluatiemoment. Gewoon om even te kijken hoe het ging. Ook daar lag een klik. Het was niet te zakelijk of strak, maar gewoon een gezellig gesprek.”

Vind externe inhuur via Geerts & Partners. We gaan graag met je in gesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.