Oplossingen op maat voor ambitieuze leiders in het publieke domein

Soms loop je als manager of directeur ergens tegenaan, binnen de organisatie of in je eigen functie. Wat het ook is: Carin Meijer en Marieke Vreugdenhil dragen bij aan een oplossing op maat. De senior mobiliteitsadviseurs van Geerts & Partners trekken met je op als ervaren sparringpartners, onderscheidend vanwege hun persoonlijke aandacht. “We hebben hier alles onder één dak en daardoor altijd een passend antwoord op jouw vraag.”

Een oplossing buiten de lijntjes

Behoeft jouw organisatie een interim-professional of een meer permanente invulling van een ambtelijke rol? Wellicht denk je dat de houdbaarheidsdatum van een medewerker is verstreken? Of misschien zit je als manager of directeur zelf niet meer helemaal op je plek? Carin en Marieke begeleiden je graag naar een passende oplossing. Ze zijn altijd te benaderen voor een oriënterend gesprek.

“Wij lopen al jarenlang mee in het publieke domein en kennen het krachtenveld waarin je als manager of directeur werkt”, vertelt Carin. “Wij snappen jouw situatie, luisteren naar jouw wensen en denken met je mee om tot een oplossing te komen.” Marieke vult aan: “Daarin denken we júist buiten de lijntjes: als alles mogelijk is, wat zouden we dan kunnen arrangeren?”

Menselijke aanpak: jij moet je gezien voelen

Carin en Marieke putten uit een enorm netwerk in Noord- en Midden-Nederland, met daarin voor jou veel klankborden en potentiële opdrachtgevers. Beiden geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en een menselijke aanpak. Marieke: “Met elkaar in verbinding staan, betrokken zijn: zó onderscheiden wij ons.” Geen standaard riedeltje, maar persoonlijk maatwerk: daar maken Carin en Marieke zich elke dag hard voor. Beiden zijn actief in het volledige spectrum van het publieke domein.

Ons inleven en snel reageren: daarmee zorgen we dat jij je écht gezien voelt. Die ervaring horen we ook regelmatig terug vanuit de markt. – Marieke Vreugdenhil, senior mobiliteitsadviseur

Een sprekend voorbeeld van een voormalig gemeentesecretaris die haar werkgeluk hervond via het mobiliteitsdienstverband van Geerts & Partners, is Aline Pruntel. Ze vond mede door het traject de onafhankelijke rol die ze zo graag wilde en is nu zelfstandig interim-manager.

Krachtenbundeling doet mogelijkheden toenemen

Begin 2020 bundelden ABGL en Geerts & Partners de krachten, wat de mogelijkheden en expertise verder deed toenemen. Nog meer ervaren coaches en begeleiding vanuit het werkveld. Een nog groter netwerk om kandidaten te vinden die voor jouw organisatie het verschil maken of om als manager of directeur uit te stromen naar een geschikte interim-klus of andere baan.

Van masterclasses tot interim-klussen

De dienstverlening is heel breed. Er is alle ruimte voor kandidaten om zichzelf te ontwikkelen via seminars, masterclasses veranderkunde of leiderschapsprogramma’s. Marieke: “Dit soort kennis en kunde is heel belangrijk. Je moet de brug slaan, maar bent ook (eind)verantwoordelijk voor een organisatie. In die dynamische rol moet jij je mannetje staan.”

Door de vele lijntjes met overheidsorganisaties zijn geschikte vacatures snel gevonden. Ook interim-opdrachten zijn er in overvloed en erg gewild onder bijvoorbeeld gemeentesecretarissen, zo merkt Carin: “Zeventig procent van de interimmers die momenteel via ons aan het werk zijn, zijn actief in het hogere segment. We merken dat zeker oudere gemeentesecretarissen het leuk vinden om daarin hun ervaring kwijt te kunnen.”

Zo is Koen van Veen momenteel interim-gemeentesecretaris in Den Helder. Hij vond eerder interim-werk via Geerts & Partners en deelde zijn adviezen en ervaringen in een blog. Lees het blog van Koen van Veen.

Maak kennis met Marieke of Carin

Wij maken graag persoonlijk kennis voor een open gesprek ter oriëntatie. Wat het ook is: wij doen niets liever dan oplossingen bieden aan managers en directeuren, voor hun organisatie of om bij te dragen aan hun eigen carrièrevervolg.”

Neem contact me ons op

Geïntresseerd in een kennismaking?

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.