Interim professionals

Talent-programma

Referenties

De werkwijze van Geerts & Partners Interim & Detacheren

Ben je op zoek naar een interim-oplossing voor een functie binnen jouw organisatie? Heb je snel iemand nodig om die rol (tijdelijk) in te vullen? Of het nu gaat om een specifieke opdracht of het voortzetten van de huidige koers, wij staan voor je klaar. Met ons uitgebreide netwerk van interim-professionals en ons Talent-programma op verschillende niveaus (junior, medior en senior), bieden wij passende oplossingen voor jouw vraagstuk.

Onze werkwijze voor interim-management is als volgt. Zodra jouw vraagstuk helder is, gaan we direct aan de slag. Indien gewenst, stellen we samen met jou een zoekprofiel op om actief geschikte kandidaten te gaan benaderen. Binnen de afgesproken termijn presenteren we jou een aantal gekwalificeerde kandidaten. Naast het CV ontvang je ook een persoonlijke toelichting en details zoals beschikbaarheid en tarieven. We zorgen ervoor dat je alle informatie hebt om de beste selectie te kunnen maken.

Zij kozen al voor Geerts & Partners

  • Gemeente Voorst

Lees hier meer blogs vanuit Interim & Detacheren

Ontdek de inspirerende verhalen waarin Geerts & Partners een cruciale rol heeft gespeeld bij het realiseren van succesvolle carrièrestappen voor opdrachtgevers op interim- en detacheerbasis. Betreed een wereld waarin we niet alleen de behoeften, maar ook de ambities van organisaties begrijpen. Verken onze verzameling blogs, referenties en casestudies en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij samen met onze opdrachtgevers creëren.
Alle blogs
Referentie:  De perfecte interim-match voor de gemeente Oisterwijk

Referentie: De perfecte interim-match voor de gemeente Oisterwijk

Referentie gemeente Veldhoven

Referentie gemeente Veldhoven

Alle blogs

Kom in contact met ons wij helpen je graag verder bij Interim & Detacheren

Ben je als opdrachtgever geïnteresseerd in onze unieke aanpak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Desirée Eenkhoorn, onze deskundige adviseur, op het gebied van Interim & Detachering. Zij staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw vraagstuk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement