Creëer een betekenisvolle loopbaan die bijdraagt aan jouw werkgeluk

In onze snel veranderende wereld wordt veerkracht, leren en ontwikkelen op de lange termijn steeds belangrijker. Het gaat niet alleen om het behalen van professioneel succes, maar juist om het creëren van een betekenisvolle en bevredigende loopbaan die bijdraagt aan jouw werkgeluk.

Door antwoord te vinden op wezenlijke vragen komen we voor jou tot het juiste advies. Vragen zoals waar zit mijn kracht? Waardoor raak ik geïnspireerd? Waar krijg ik energie van of waar zitten mijn talenten? En welke banen passen daarbij?

Leaflet loopbaanbegeleiding per mail ontvangen

Het loopbaanbegeleidingstraject

In het loopbaanbegeleidingstraject krijg je inzicht in welke loopbaanmogelijkheden het beste passen bij jouw wensen en capaciteiten. Wij helpen jou die volgende passende baan te vinden. Een vaste baan, een baan op interim-basis of misschien wil je eerst op basis van detachering kijken welke baan het beste bij je past voordat je een nieuw dienstverband aangaat.

Ons grote netwerk in de publieke sector zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en die nieuwe baan voor jou binnen handbereik ligt.

Bekijk onze vacatures

Een loopbaanbegeleidingstraject bij Geerts & Partners omvat de volgende 5 stappen:

Intake

We starten de loopbaanbegeleiding met een intake. Een van onze loopbaancoaches neemt contact met je op om de intake in te plannen.

Koersonderzoek

In het koersonderzoek krijg je inzicht in welke loopbaanmogelijkheden het beste passen bij jouw wensen en capaciteiten.

Bevindingen

Na het koersonderzoek ontstaat er zicht op waarden en normen, drijfveren en ambities, competenties en ontwikkelpunten.

Advies & afsluiting

Je sluit het loopbaantraject af met realistische loopbaandoelen in de vorm van een plan van aanpak. Welke stappen zijn nodig voor het gewenste resultaat?

Evaluatie & nazorg

Is het loopbaantraject naar wens verlopen? In dit gesprek kunnen afspraken gemaakt worden over eventuele vervolgstappen.

De loopbaanscan

Geert & Partners heeft een loopbaanscan ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een of meerdere tools zoals de Talenten Analyse (TMA), een talentenmeting (Profilizer) of een drijfverenmeting (ODC).

Aan deze tools koppelen wij twee verdiepende gesprekken met één van onze gespecialiseerde loopbaancoaches. Deze tools in combinatie met de verdiepende gesprekken kunnen de oplossing zijn voor jouw zoektocht of een mooi startpunt naar de oplossing van jouw loopbaanvraagstuk.

Download de leaflet Loopbaanscan

 

Voordelen van de loopbaanscan:

  • Persoonlijke ontwikkeling: De loopbaanscan kan inzicht bieden in jouw sterke punten, vaardigheden, interesses en persoonlijkheidskenmerken.
  • Loopbaanplanning: Door middel van de scan kunnen medewerkers hun carrièredoelen verduidelijken en een plan ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Dit kan je helpen bij het identificeren van mogelijke loopbaantrajecten en stappen die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.
  • Zelfbewustzijn: De feedback die wordt verkregen uit de loopbaanscan kan je helpen om bewuster te worden van je sterke en zwakke punten, evenals van jouw voorkeuren en waarden. Zo kun je weloverwogen beslissingen maken met betrekking tot je loopbaan.

Kortom, een loopbaanscan kan je helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht, het plannen van je loopbaan, het nemen van weloverwogen loopbaanbeslissingen en het bevorderen van jouw professionele ontwikkeling en werkgeluk.

WILL academie

Tijdens het loopbaantraject kun je gebruik maken van onze WILL (Welkom bij het Instituut voor Leiderschap en Loopbaan) academie.

De WILL academie is dé plek waar professionals zichzelf zowel online en offline (live) kunnen verrijken op het gebied van loopbaan, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. De academie biedt de mogelijkheid om online te leren, waar en wanneer jij maar wilt.

Lees meer over de WILL academie
loopbaanbegeleiding, will academie

Loopbaanbegeleiding vanuit de appa-regeling

Voormalige bestuurders wethouders, burgemeesters, gedeputeerden, bestuurders van een Waterschap of Tweede Kamerleden begeleiden wij graag naar een nieuwe dienstbetrekking. Dat doen wij professioneel en discreet met de Appa-begeleiding van Transitium Groep.  Transitium Groep is geaccrediteerd voor de uitvoering van deze Appa-regeling. Met de begeleiding wordt dan ook volledig aan de verplichting tot re-integratie voldaan.

Met onze persoonlijke begeleiding ontzorgen wij tijdens het hele proces – Arie-Paul Eijkelenboom, Algemeen Directeur Transitium Groep

Lees meer op de website van Transitium Groep
Fusie Transitium Groep

Blogs

Alle blogs
Werkgeluk heb je zelf in de hand. Zo kun je het verbeteren

Werkgeluk heb je zelf in de hand. Zo kun je het verbeteren

Werkgelukkig worden én blijven

Werkgelukkig worden én blijven

Alle blogs

Meer weten of direct een afspraak maken?

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze in Loopbaanbegeleiding en over de Loopbaanscan. Neem contact met op ons.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, inspirerende blogs, vacatures en evenementen.

Lees hier ons privacy statement