Geerts & Partners geeft de training ‘Flowmanagement’ in samenwerking met sport- en prestatiepsycholoog Matthijs Kruk. Sollicitanten willen optimaal presteren, solliciteren is net als topsport met als doel het optimale uit jezelf te halen. Deze training leert dat niet alleen kwalificaties belangrijk zijn voor het vinden van een passende baan maar dat juist eigen inbreng, ideeën en een positieve invloed op de omgeving, werkgevers aangenaam verrassen. Hoe je dat bereikt? Sollicitanten die een piekprestatie weten te leveren, doen precies wat er van hen verwacht wordt en ook nog eens op het juiste moment:

dat is ‘Flow’

En dat inspireert! Bij solliciteren gaat het zoals in de sport om prestaties. Mensen die optimaal kunnen presteren op een belangrijk moment, zoals in het sollicitatiegesprek, leveren een piekprestatie of beleven een piekervaring. Dat geheel aan piekprestaties en piekervaringen wordt “flow” genoemd. Deze training leert je precies hoe je in die toestand van Flow geraakt en dat ook weet uit te stralen! Sport- en prestatiepsycholoog Matthijs legt met praktijkvoorbeelden bloot hoe je niets meer aan het toeval over laat om in optimale vorm te raken. Deze training creëert een topsportmentaliteit. Voortdurend wordt daarom een link met de topsport gelegd want:

solliciteren ís topsport!

‘Vorm van de dag’ is trainbaar
Met ‘Flowmanagement’ leren deelnemers dat zij de keuze hebben om de beste versie van zichzelf te laten zien tijdens een sollicitatiegesprek.

Online en in de praktijk

De training bestaat uit een online traject en meerdere workshops.

Sollicitanten leren de juiste mindset te creëren om in hun weg naar werk in flow te raken, te presteren als het moment daar is, in het sollicitatiegesprek.

Gedurende de training wordt continu gewerkt aan het inslijpen van constructievere gedragspatronen en dagelijkse routines voor mentale fitheid. Ook worden deelnemers middels praktijksimulaties door Matthijs
live gecoacht op hun performance.

De trainingen vinden plaats op het prachtige en aangename kantoor van Geerts & Partners aan de Aloysiuslaan 2 te Vught, in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Voor meer informatie neem contact op met Edo Grosveld via 073- 737 01 15 of info@geerts-partners.nl. 

Over Sportgeest
Matthijs Kruk heeft zich als PraktijkSportpsycholoog VSPN® gespecialiseerd in de training en begeleiding van mensen die specifiek gedrag willen laten zien in een context waar de prestatiedruk hoog is. Dit doet hij zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Praktijkvoorbeelden: (sport)wedstrijden, leidinggeven, presentaties, rechtszaken, militaire operaties, organisatieveranderingen, assessments, sollicitatieprocedures. Meer informatie via www.sportgeest.nl.

Over Geerts & Partners
Geerts & Partners is een bureau voor totaaloplossingen rond mens en organisatie. Onze oorsprong ligt in werving & selectie en mobiliteitsoplossingen voor overheid, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening, met een bijzondere expertise voor hoger kader en directie niveau. Geerts & Partners heeft vestigingen in Vught en in Born. Meer informatie via www.geerts-partners.nl.