Een nieuw gezicht binnen Geerts & Partners: Nicole Ramaekers. Ze kijkt naar de mens achter de functie. Krijgt energie van anderen helpen met de volgende carrièrestap. En kan zich zowel in de organisatie als de werknemer verplaatsen. Nicole Ramaekers is als senior adviseur onderdeel van team Werving & Selectie. Ook zet ze zich in als interim-manager op directieniveau.

Foto: Nicole Ramaekers

Carrièreswitch

Nadat ze ruim 30 jaar actief was in verschillende overheidsorganisaties, besloot Nicole Ramaekers een draai te geven aan haar carrière. Dat geeft ze vorm in haar rol als adviseur bij Geerts & Partners. Haar ruime ervaring in de overheidssector maakt dat ze zich goed kan verplaatsen in zowel de organisatie als de werknemer.

Bij Geerts & Partners voelde ik mij direct op mijn plek. Het is een mooi bedrijf met leuke collega’s en een prettige sfeer. – Nicole Ramaekers.

Werkwijze Nicole

Gaat Nicole op zoek naar een passende kandidaat voor een gemeente, provincie, of andere instelling, dan verdiept zij zich eerst in het bedrijf of de organisatie. Ze onderzoekt wat voor organisatie het is en wat voor type mensen er werken. Ze duikt in de wens van de opdrachtgever en achterhaalt welke persoonlijkheid daarbij past. Als ze iemand vindt met passie voor de functie, verleidt ze hem of haar om de eerste stap te zetten.

Ik ga altijd voor de beste match tussen organisatie en persoon. Dat is maatwerk. Ik kijk niet alleen naar het profiel op papier, maar ook naar de persoon erachter. – Nicole Ramaekers

Dit is Nicole Ramaekers

  • Combineert een zakelijke insteek met interesse voor mensen;
  • Legt makkelijk contact;
  • Is transparant;
  • Heeft een krachtig netwerk;
  • Past perfect bij het DNA van Geerts & Partners;
  • Kijkt verder dan het cv.

Groot netwerk

Nicole bekleedde de laatste jaren directiefuncties bij de overheid. Dit deed ze zowel bij provincie als gemeenten. De laatste tweeënhalf jaar was ze gemeentesecretaris bij de gemeente Beekdaelen. Het grote netwerk dat zij hierdoor heeft opgebouwd, zet zij in om binnen Geerts & Partners maatwerk te kunnen leveren.

Leg uw vraagstuk bij Nicole neer.

Neem contact met haar op