Ervaring met mens en arbeid heeft Carola Balk volop. Maar liefst negen jaar werkte ze bij een organisatie voor sociale werkvoorziening. Na nog eens twee jaar leidinggeven in de zorg, maakte ze de overstap naar het oplossen van arbeidsgerelateerde vraagstukken. Nu wil zij bij Geerts & Partners als senior adviseur mobiliteit opnieuw van maatschappelijke betekenis zijn.

Foto: Carola Balk

Niet toveren, wél verwachtingen managen

Carola omschrijft zichzelf als een betrokken adviseur. “Als een ambtenaar om welke reden dan ook toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan, dan bekijk ik wat we namens Geerts & Partners voor hem of haar kunnen betekenen. Het geeft me energie om in deze soms complexe situaties een voor alle partijen passende oplossing te vinden, waardoor je zowel de werknemer als de ambtelijke organisatie duurzaam verder helpt. Hierbij is het belangrijk eerlijk te zijn over wat wel en wat niet binnen het rijk der mogelijkheden valt.”

Ik houd niet van spelletjes en bovendien: eerlijkheid duurt het langst. Ik kan niet toveren, maar verwachtingen managen kan ik wél.

Levenservaring

Haar inlevingsvermogen en levenservaring spelen een belangrijke rol in het werk van Carola. “Het helpt me om af te stemmen op wat iemand in een bepaalde situatie nodig heeft. Door mijn levenservaring en senioriteit schat ik snel in wat gezegd wordt, maar kan ik ook horen wat juist niet gezegd wordt. Dit helpt me met het zoeken van de juiste weg in het komen tot een oplossing.”

Dit is Carola Balk

  • Eerlijkheid, duidelijkheid en transparantie staan voorop;  
  • Combineert een passie voor menselijk gedrag met veel kennis over arbeid; 
  • Gelooft in de waarde van vertrouwen; 
  • Bekijkt oplossingen vanuit een creatief perspectief voor een passend resultaat; 

Passie voor psychologie en arbeid

Menselijk gedrag is iets waar Carola zich van jongs af aan mee bezighoudt. Als tiener dook ze al in de psychologieboeken van haar ouders. Nog steeds is lezen over menselijk gedrag, persoonlijke drijfveren en groepsgedrag één van haar hobby’s. Haar passie voor arbeid begon tijdens haar werk voor de sociale werkvoorziening. “Alle facetten van menselijk gedrag komen samen in arbeid. Het is een belangrijke manier om je verbonden te voelen, je te uiten en van betekenis te kunnen zijn.”

Geerts & Partners voelt als thuis

Voor Geerts & Partners werken, voelt voor Carola als thuiskomen. “Bij ieder vraagstuk wordt goed gekeken wie iets kan toevoegen: inhoudelijk, qua competenties en op gebied van ervaring. Dat valt me echt op binnen deze organisatie. Zo bereiken we samen onze doelen. Er is tevens veel ruimte voor creativiteit. Ik kijk er dan ook naar uit om samen op een plezierige manier verder te bouwen en er – zakelijk gezien – een feestje van te maken.”

Ga samen met Carola voor meer werkgeluk. 

Neem contact met haar op