Werken met mensen

En dát binnen de mensgerichte organisatie Geerts & Partners

Paul Bosman is gestart als Adviseur interim bij Geerts & Partners. Met Paul heeft Geerts & Partners een echte ‘verbinder’ binnengehaald. Maar ook een gevoelsmens en een doorpakker. Van deze eigenschappen profiteren zowel de opdrachtgever als interimmer, want Paul regelt vandaag wat vandaag kan, maar voelt het ook aan als iets (nog) niet helemaal goed zit.

Doen wat je leuk vindt

Adviseur interim Paul Bosman helpt mensen graag en heeft veel ervaring op en met de arbeidsmarkt. Hij begon zijn loopbaan in de verzekeringswereld, maar werkte ook bij uitzendorganisatie Manpower, gemeenten en zorgorganisaties. In zijn laatste baan bij de Politie miste hij ‘het werken met mensen’. En er werd niet zoveel gelachen.

Ik kan iets bij mensen teweegbrengen waardoor ze dichter komen bij wat ze nodig hebben. Dat maakt me een gelukkig mens.

Het arbeidsmarktspel ligt hem het beste, zo zegt hij zelf. Daar is hij goed in en dat vindt hij leuk. En doen wat je leuk vindt, vindt Paul het allerbelangrijkste. Dat Geerts & Partners zo’n mensgerichte organisatie is, is een mooie extra.

Eigen keuzes en karakter

Het duurde even voordat Paul zelf wist wie hij was en wat hij wilde. Als geadopteerd kind binnen een samengesteld gezin vroeg Paul zich namelijk wel eens af welke keuzes en karaktereigenschappen nou helemaal van hemzelf waren en welke aangeleerd. Waarom ging hij na de hotelschool een totaal andere richting op?

Gelukkig hielp de omgeving van Paul hem om antwoorden te vinden op bepaalde levensvragen. En nog steeds duiken nieuwe vragen op. Maar Paul weet nu wie hij is en wat hij wil en zet zijn drive in, maar alleen als hij iets doet waar hij blij van wordt. Paul is strijdvaardig en heeft doorzettingsvermogen, maar blijf altijd varen op zijn intuïtie.

Het gaat niet altijd om wat je zegt, maar om de manier waarop. C’est le ton qui fait la musique.

Blije gup Paul

Ooit kreeg Paul van zijn teamleden een Boeddhabeeldje met vier gezichten. Het stond symbool voor alle momenten die ze in een zware fusieperiode met elkaar beleefden en hoe zij Paul als leidinggevende hadden ervaren. Want Paul is zorgzaam, maar hij kan je ook het vuur aan de schenen leggen en je verantwoordelijkheid geven. De combinatie van mensen aansturen en ‘met je voeten in de klei’ blijft voor Paul ideaal.

Mensen die zien hoe Paul af en toe struikelt, is leuk. Er mag – nee, er moet – gelachen worden. Blije gup Paul gelooft in ‘niet te serieus’, want juist dan kun je succesvol zijn. En met elkaar werken moet vooral fijn en gezellig zijn; alleen dan levert het energie op.

Neem contact op met Paul Bosman

Benieuwd naar wat Paul voor jou kan betekenen?

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.