Welke talenten bevinden zich in jouw organisatie? En worden deze talenten ook op de juiste wijze benut? Hoe trek je nieuwe medewerkers aan en zorg je dat ze blijven?

Een werknemer die doet wat hij/zij leuk vindt en waar hij/zij goed in is, is vaak een productieve, gelukkige werknemer en een ambassadeur voor toekomstige werknemers. Hierbij draag je dus bij aan werkgeluk van jouw bestaande potentieel en trek je zeker ook nieuwe medewerkers aan. Want werken in een organisatie waar je talenten worden gezien, ingezet en ontwikkeld … dat trekt ook nieuwe mensen aan.

Hoe pak je dit aan? Kom dan naar het hr-event op donderdag 1 februari 2024! Volg onze workshops en leg jouw vraagstuk voor aan een van onze adviseurs.

Workshop 1: Onbenut talent naar benut talent, meer werkgeluk op de werkvloer

George van Ederen en Emilie van der Zwan vertellen aan de hand van de Profilizer-methode hoe je het talent van iemand ontdekt en verder ontwikkelt.
De Profilizer-methode geeft een objectief, wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de talenten en obstakels van de medewerkers. En is daarnaast ook veel breder in te zetten in allerlei organisatie-ontwikkel vraagstukken. Deelnemers van het event mogen de Profilizer-methode kosteloos uitproberen.

Workshop 2: Nu is het moment! Word als Hr-professional een invloedrijk regisseur van personeelsplanning

Walter Gouw vertelt en neemt je mee in de wereld van strategische personeelsplanning anno 2024. Wat als het wel kan?

Workshopronde 3: Leg je vraagstuk neer bij een van onze adviseurs of bij andere hr-professionals

Onze adviseurs van Jong Talent, Zij-instroom, Arbeidsmobiliteit, Werving & Selectie en Interim zijn aanwezig. Met welke hr-vraagstukken heb jij te maken? Door het gesprek aan te gaan kom jij weer tot nieuwe inzichten.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Opening
10:30 uur Workshopronde 1
12:00 uur Workshopronde 2
13:15 uur Lunch
14:15 uur Workshopronde 3
15:30 uur Afsluiting

Locatie: Verkadefabriek in Den Bosch

Het hr-event vindt plaats op 1 februari bij de Verkadefabriek in Den Bosch. Dé culturele hotspot in ‘s-Hertogenbosch. Gevestigd in de voormalige koekjesfabriek van Verkade aan de Boschdijkstraat. In 2004 opende de nieuwe Verkadefabriek zijn deuren. De Verkadefabriek is goed bereikbaar met het OV/auto.
Lees hier meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Doelgroep

Dit event is bedoeld voor hr-professionals. Dit event heeft reeds plaatsgevonden maar wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de aftermovie van het HR event 2024

Vragen? Kom met ons in contact, wij helpen je graag verder

Laat hier je gegevens achter.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.

Lorem ipsum dolor sit amet, Privacy beleid.