Viviane werft en matcht met aandacht en interesse

In april gestart bij ons, maar zeker geen nieuwkomer in het vak. Viviane van Vroenhoven, manager werving & selectie heeft één doel: samen succesvol zijn. “Om dat te bereiken werk ik niet vóór, maar sámen met opdrachtgevers en kandidaten. Vanuit vertrouwen en verbinding.” 

Viviane werft en matcht kandidaten voor banen op hoger management- en directieniveau in de publieke sector. Talenten die de ambitie, kennis en competenties hebben om keuzes te maken voor de strategische richting en het algemene beheer van een organisatie. Mensen die de brug slaan tussen het bestuur en de operationele leiding. Samen met twee senior adviseurs gaat Viviane tot het uiterste en blijft ze zowel in als na het wervingsproces nauw betrokken bij de kandidaat en de opdrachtgever. Snel scoren is niks voor haar; Viviane gaat met oprechte aandacht voor duurzame matches. 

Mensgericht werken

Viviane zit al meer dan 25 jaar in het wervings- en selectievak. Ze studeerde hrm in Amsterdam en werkte bij verschillende organisaties; van headhunter tot recruiter. Maar hoe divers haar rollen ook waren, één ding voerde altijd de boventoon: mensgericht werken. “Je kunt aan de voorkant een hele hoop mensen binnenhalen. Maar als ze door de achterdeur net zo snel weer verdwijnen, is er iets mis met je werkwijze”, stelt Viviane. “Daarom kijk ik bij de selectiegesprekken altijd naar de persoon achter het cv. Met wie zit ik aan tafel? Matcht het DNA met de visie van mijn opdrachtgever? Werkwaarden en persoonlijke drijfveren zijn net zo belangrijk als competenties.”

Ik kijk naar de persoon achter het cv. Werkwaarden en persoonlijke drijfveren zijn net zo belangrijk als competenties. 

Partners

Viviane ontgroeide haar rol bij haar vorige werkgever en ging op zoek naar een nieuwe, meer senior uitdaging. “Al googelend kwam ik bij Geerts & Partners terecht. Hun manier van pionieren en experimenteren sprak me ontzettend aan. Deze organisatie blijft niet hangen in oude patronen, maar vindt zichzelf keer op keer opnieuw uit. Dus ik pakte de telefoon en belde met Sander. Na één telefoongesprek en één intake op locatie wist ik het zeker: dit is mijn baan. De passie die Geerts & Partners heeft voor haar opdrachtgevers is ongekend. En doordat dit een kleinere organisatie is dan mijn vorige werkgever, ben ik op een andere manier met mijn vak bezig – veel persoonlijker en met meer autonomie. Ik word blij van de intensiviteit van de wervingstrajecten; mijn werk voor zowel klant als kandidaat stopt niet bij een plaatsing. Die intensiviteit zorgt voor een unieke band met de kandidaten en opdrachtgevers. Je wordt partners.”

Oeteldonk

25 jaar geleden verhuisde Viviane voor de liefde van Amsterdam naar ’s-Hertogenbosch. Ze is naar eigen zeggen helemaal ingeburgerd. “Als bourgondiër vind ik het heerlijk dat ik vanuit mijn voordeur zo het bruisende centrum in stap. Tijdens carnaval hos ik in een echte Bossche jas vol Oeteldonk-emblemen, alsof ik nooit anders deed.” Eén van de enige écht Amsterdamse eigenschappen die nog overeind staat is Vivianes directheid. “Ik draai niet om zaken heen, waardoor je goed weet wat je aan me hebt en van me mag verwachten. Die nuchter- en eerlijkheid leg ik ook in mijn werk, waardoor we samen zo efficiënt mogelijk kunnen werken aan duurzaam succes.”

Benieuwd wat Viviane voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Viviane van Vroenhoven

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024