Nieuw talent: hr-stagiaire Anouk Wolfs zoekt en ontdekt

Veel verantwoordelijkheden en een mensgerichte organisatie waar je ook als hr-stagiaire overal bij betrokken wordt: Anouk Wolfs koos niet voor niets voor een afstudeerstage bij Geerts & Partners. Ze zit helemaal op haar plek op de afdeling Interim.

Op zoek naar jong talent

Initiatief nemen zit in de aard van Anouk. Met een dosis verantwoordelijkheid en een flinke portie taken is ze dus helemaal in haar element. Twee dagen in de week ondersteunt ze het recruitmentteam, de andere twee dagen werkt ze aan haar afstudeeronderzoek.

Op haar meewerkdagen zoekt Anouk onder andere naar jong talent. Ze voert telefoongesprekken met potentiële jonge talenten en maakt de eerste selectie: wie past bij Geerts & Partners en wie niet? Daarnaast herschrijft ze vacatureteksten en betrekken collega’s haar overal bij, zodat ze op allerlei vlakken ervaring kan opdoen.

Op de mensen gericht

“Een organisatie waar je als mens gezien wordt en waar werkgeluk vooropstaat: die vond ik bij Geerts & Partners”, vertelt Anouk. “Voor mijn eigen ontwikkeling is dat fijn, maar het past ook bij mijn rol in het interim-team. Tijdens gesprekken met sollicitanten kijk ik verder dan iemands achtergrond en diploma’s. Met de juiste vragen ontdek ik de persoonlijke eigenschappen en welke functie daarbij past.”

Een leerzame stage

Anouk wil tijdens haar stage bij Geerts & Partners vooral veel leren. “Ik wil nog meer ontdekken waar mijn talenten liggen en mezelf ontwikkelen. Gelukkig mag ik overal meekijken en aan iedereen vragen stellen. Uiteindelijk zou ik graag zelfstandig een sollicitatiegesprek leiden. En natuurlijk – het allerbelangrijkste – mijn diploma halen.”

Neem contact op met Anouk Wolfs

Benieuwd naar wat Anouk voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.