ABGL, Geerts & Partners en MZ Services gaan samen verder

TILBURG/VUGHT – ABGL, Geerts & Partners en MZ Services bundelen hun krachten met een nieuwe samenwerking. Met de samenwerking bieden de bedrijven een completer dienstenpakket. Samen werken ze aan goed werkgeverschap, arbeidsverhoudingen en werkgeluk.

“De samenwerking maakt ons een one stop shop voor een heel brede markt. Ons dienstenpakket bestaat nu uit organisatieontwikkeling, training en advies, en arbeidsmobiliteit”, vertelt Didi Verhagen, directeur bij MZ Services. “Samen met Geerts & Partners kunnen we voor iedereen die werkzaam is in het publieke domein – van burgemeester tot ondernemingsraad – meerwaarde bieden op het snijvlak van mens en organisatie. Met onze nieuwe collega’s krijgen we meer specialismen in huis en dankzij onze groei hebben we meer ruimte voor innovatie.”

Wat merken de opdrachtgevers van deze samenwerking? “We garanderen de continuïteit van onze dienstverlening, zoals de klant gewend is. Sterker nog, het wordt er beter op!” vertelt Walter Gouw, directeur bij ABGL. Voor de begeleiding van organisatieontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken zoals trainingen aan de OR, het vinden van geschikt (interim) personeel en het mobiliteitsdienstverband, kunnen opdrachtgevers nu bij ons terecht.

Extra diensten

“Geerts & Partners brengt ook nieuwe expertise mee” vertelt Edo Grosveld van Geerts & Partners. “Werving & selectie voor executives binnen overheden en de gezondheidszorg zijn diensten die worden toegevoegd aan het rijtje. Net als APPA-begeleiding, wat betekent dat we huidige en oud-politieke ambtsdragers begeleiden bij het maken van een volgende stap in hun loopbaan.”

Samenwerking

MZ Services, ABGL en Geerts & Partners vonden in elkaar een bondgenoot. “Niet alleen de dienstverleningen zijn een mooie aanvulling op het portfolio. Ook de denkwijze van Geerts & Partners past perfect bij die van ons”, aldus Didi namens de drie organisaties. “We hechten allemaal veel waarde aan goed werkgeverschap, arbeidsverhoudingen en werkgeluk.”

———————————————————————————————————————————–

MZ Services gelooft dat medezeggenschap en participatie bijdragen aan een beter functionerende organisatie. Het bedrijf bevordert de samenwerking tussen de medezeggenschapsraad en het management. ABGL maakt zich daarbij als zusteronderneming sterk voor het mobiliteitsdienstverband als onderdeel van goed werkgeverschap. Geerts & Partners draagt er op zijn beurt aan bij dat mensen en organisaties duurzamer functioneren, gemakkelijker hun doelstellingen behalen en er meer ruimte ontstaat om ambities te realiseren.

Neem contact met ons op

Laat hier je gegevens achter.

Bekijk andere nieuwsberichten

Andere bekeken ook
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Andere bekeken ook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.

Lorem ipsum dolor sit amet, Privacy beleid.