Een kantoor in het
politieke hart van
Nederland

Door: Carin Meijer & Annemieke Methorst collega’s van Geerts & Partners

Vanuit ons pand in Den Haag kijken we direct uit op de Tweede Kamer. We konden haast niet anders dan onze nieuwe plek in het politieke hart van Nederland zoeken. Op Plein 17 boven café Leopold gaan wij voor onze opdrachtgevers aan de slag. Een uniek kantoor op een unieke locatie waar wij ons al helemaal thuis voelen. We vertellen u graag waarom.

Nummer 1 locatie

Carin: “Geerts & Partners en MZ Services groeien, een nieuw kantoor zat er dik in. Met onze positie in het publieke domein kon een pand in Den Haag niet uitblijven.” Met het nieuwe pand zitten we nog dichter bij het vuur. “Opdrachtgevers nodigen we graag uit op onze locaties. Maar voor mensen uit het Westen is Vught, Tilburg of Zwolle nogal ver. Wij zijn erg enthousiast dat we hen nu kunnen ontvangen op deze unieke plek.”

Nieuwspoort

Tip van Frank Damen: Op loopafstand van het nieuwe kantoor vindt u perscentrum Nieuwspoort, een ontmoetingsplek voor journalisten, politici en bestuurders. Zeker een bezoek waard om nieuwe contacten te leggen en in debat te gaan over de politiek.

Statig maar warm

“De sfeer van deze locatie is niet die van een standaard kantoor”, vertelt Annemieke. “We zitten in een statig, oud pand op de tweede verdieping. Maar de inrichting is erg sfeervol en modern. Geerts & Partners en MZ Services besteden aan alles zorg en aandacht, ook aan dit nieuwe pand.”

Carin: “Wanneer er iemand op bezoek komt, wordt hij of zij meestal door het uitzicht omver geblazen. Alleen daarom is het al de moeite waard om langs te komen.”

Gezelligheid naar Den Haag

“Bij ons op kantoor zijn we niet vies van een borrel met een bitterbal. Na werktijd even samen napraten doen we graag. Met ons kantoor boven café Leopold is dat in Den Haag geen probleem”, vindt Annemieke. Carin voegt daaraan toe: “Die bourgondische gezelligheid die we van Vught en Tilburg kennen nemen we mee naar Den Haag. We staan te popelen om de eerste borrel hier te doen.”

Geerts & Partners en MZ Services ontvangen u graag in het nieuwe pand. Kom gerust langs voor een kop koffie en een rondleiding.

Bekijk hier een korte rondleiding door het kantoor in Den Haag

Neem contact met ons op

Laat hier je gegevens achter.

Bekijk andere nieuwsberichten

Andere bekeken ook
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Andere bekeken ook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.

Lorem ipsum dolor sit amet, Privacy beleid.