Stagiaire Tessa dompelt zich onder bij Yris

Tessa Borstrok liet de horeca achter zich en stort zich nu helemaal op de marketing met haar opleiding Marketing & Communicatie in Rotterdam. Vanaf november 2022 loopt zij drie dagen per week stage bij Yris, waar ze het secretariaat en de afdeling marketing en communicatie ondersteunt. Tessa neemt alle informatie in zich op, om zich uiteindelijk te ontpoppen als volwaardig marketeer.

Flinke dosis nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid kenmerkt Tessa. En dat komt goed van pas in de eerste fase van deze marketingstage. “Op dit moment leer ik ontzettend veel programma’s kennen, om bijvoorbeeld zaken te ontwerpen en nieuwsbrieven te versturen.” Ook haar interesse in marketing is ontstaan vanuit nieuwsgierigheid. Want hoe is die ene reclame bedacht? En waarom is dit de beste manier om nieuwe klanten te werven? Tessa zoekt het tot op de bodem uit.

“Energie en plezier hebben door mijn werk vind ik het belangrijkste.”

Tessa Borstrok, stagiaire marketing en communicatie

Warm welkom

Hoewel Tessa dacht dat Yris een hiërarchische structuur zou hebben, blijkt dat helemaal niet het geval. “Ik voel me meteen thuis en op mijn gemak. Iedereen komt langs om een praatje te maken en me te leren kennen.” Tessa kan ook niet wachten om aan te sluiten bij de eerstvolgende marketingmeeting. “Ik hoop een echt onderdeel te worden van het team, een duidelijke mening te kunnen vormen en die ook te mogen geven.”

Verheugen

In het vooruitzicht staat een onderzoek naar het gebruik van TikTok en Instagram. En daar kijkt de jonge marketeer erg naar uit: “Ik maak straks veel TikToks en Instagramberichten en ga op onderzoek uit. Zijn deze apps ook geschikt voor Yris?” We ontdekken het binnenkort. Daarnaast zal Tessa vooral de online marketing ondersteunen met nieuwe campagnes.

Toekomstdromen

Hoe de toekomst eruitziet volgens Tessa? “Na mijn huidige opleiding wil ik nog een hbo-opleiding in de richting van marketing volgen. Daarna wil ik zo veel mogelijk energie en plezier hebben door mijn werk. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij.” En op de korte termijn? “Dan werk ik hard aan mijn studie en ruil ik het liefst mijn studentenkamer in voor een eigen appartement.”

Dompel je net als Tessa onder in de marketing en loop stage bij Yris

Neem contact op met Tessa Borstrok

Benieuwd naar de ervaringen van Tessa?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.