Met oog voor de ander matcht Esther opdrachtgevers en kandidaten

Communicatie, sales, coördinatie, adviseren. In haar rijke carrière deed Esther Janssen tal van uiteenlopende vaardigheden op. Die komen nu mooi samen in haar rol als recruitment professional bij Geerts & Partners. “Hier kan ik mensen verder helpen in hun carrière. Dat vind ik heel waardevol.”

In haar rol als recruitment professional matcht ze opdrachtgevers en kandidaten. Ze stelt met opdrachtgevers een profiel op, vindt de juiste kandidaten en begeleidt voor beiden de sollicitatieprocedure. “Daarin zit adviseren, meedenken over de juiste communicatie en veel contact met zowel opdrachtgever als kandidaat. Dat past allemaal perfect in mijn straatje.”

Enthousiast

Voordat ze bij Geerts & Partners neerstreek was Esther onder meer grafisch ontwerper, marketingcoördinator, bladmanager en salesmedewerker met een adviserende rol. Tijdens haar loopbaan ontdekte ze dat ze het liefst met en voor mensen wil werken. “Daar word ik gelukkig van. Ik moet namelijk iets voelen bij mijn werk. Dat heb ik bijvoorbeeld als ik zie dat mijn werk anderen vooruithelpt. Dat ze er blij van worden. Of zoals bij Geerts & Partners als kandidaat en opdrachtgever enthousiast worden van elkaar.”

Voorwaarden

Esther werkte hiervoor in Utrecht en werd via een oud-collega benaderd om bij Geerts & Partners te werken. Ze was toe aan een nieuwe stap, omdat ze zich naar eigen zeggen wil blijven ontwikkelen. Esther had twee voorwaarden: ze moest met en voor mensen werken en ze wilde dichter bij huis werken. Beide vindt ze bij Geerts & Partners.

Esther: “Ik fiets in tien minuten van en naar kantoor! Heerlijk om even in de buitenlucht te zijn en niet lang in de auto te hoeven zitten. De reis naar Utrecht was minimaal 50 minuten en met file soms twee uur. Zulke reistijden zijn met een gezin niet handig. Bovendien werkte ik vaak in de avonden en weekenden, om het werk maar af te krijgen. Nu heb ik meer tijd voor mezelf en mijn gezin.”

Klik

Maar de belangrijkste voorwaarde voor een overstap was haar eigen match met Geerts & Partners. De klik die ze voelde in haar eerste gesprekken gaf de doorslag. “Ik sprak met verschillende mensen binnen de organisatie. Wat ze me vertelden, hoe ze met hart en ziel over hun werk spraken. Het is voor hen echt een passie. Maar ze toonden ook oprechte interesse in mij. Ik had echt het gevoel dat ik mezelf kon zijn.”

En laat dat nou net helemaal haar stijl zijn. In haar omgang met anderen is ze altijd zichzelf: open en geïnteresseerd. “Ik maak snel een connectie en ben een echte teamspeler die gaat voor goede relaties met collega’s en klanten. Ik gun een ander succes en ga niet snel met de eer strijken. We doen het altijd samen.”

Ik gedij goed in een team. Dat past ook bij mijn manier van werken met anderen: ik gun de ander zijn of haar succes.

Neem contact op met Esther Janssen

Benieuwd naar wat Esther voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.