Adviseur Roel van Krimpen wil bijdragen aan uw succesverhaal

Het team Werving & Selectie is sinds augustus 2022 een talent rijker: Roel van Krimpen is erop gebrand om als junior adviseur bij Geerts & Partners bij te dragen aan succesverhalen. Als mensenmens wil hij andermans werkgeluk vergroten en opdrachtgevers verblijden met oplossingen op maat.

Voor verheldering zorgen

Anderen vooruithelpen, dat doet Roel het liefst. In zijn nieuwe rol stapt hij op opdrachtgevers af om scherp te krijgen wat ze precies zoeken en nodig hebben. Ook werft hij kandidaten. Vrijblijvend een gesprek aangaan? Roel stelt uw behoeften centraal. “Reflecteren, sparren over een nieuwe carrièrestap, toekomstperspectief bieden: als ik voor verheldering kan zorgen, maakt dat me blij.”

Mens- en servicegericht

Roel is flexibel, benaderbaar en ook zijn inlevingsvermogen typeert hem als adviseur: hij wil bijdragen aan uw persoonlijke ontwikkeling. Hij is mens- en servicegericht, en ook zakelijk en doelgericht: Roel speurt naar de beste antwoorden op de prangende mobiliteitsvragen van opdrachtgevers, altijd met oog voor hun mogelijkheden en financiële kaders.

Ik geloof erin dat je jezelf moet blijven uitdagen, omdat dat op langere termijn je werkgeluk verhoogt. – Roel van Krimpen, junior adviseur

Ervaring bij de buurman

Een nieuw gezicht? Nee, dat is Roel niet. Afgelopen jaar raakte hij als stagiair mobiliteit bij buurman ABGL bekend met de gemeentewerking. Hij bouwde er een netwerk op en behandelde mobiliteitsvraagstukken. Met een kersvers hbo-diploma Human Resources Management op zak wil Roel bij Geerts & Partners proeven aan en toegroeien naar een autonome adviseursrol.

Frisse blik

Roel is een teamspeler met een vleug humor, die anderen meeneemt in zijn verhaal en ook collega’s vooruit wil helpen. Met een frisse blik wil hij bijdragen aan innovatie en zodoende aan de toekomst van het bedrijf. En geholpen door zijn eerdere ervaring voor de klas weet Roel als geen ander een brug te vormen naar de nieuwe generatie. “Bellen hoeft niet per se; een appje sturen kan ook.”

Laat je vooruithelpen door Roel.

Neem contact op met Roel van Krimpen

Benieuwd naar wat Roel voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.