Ontdek je talenten met Jente Karel

Alleen op reis om mensen te ontmoeten, oud-bestuurslid van een internationale studentenorganisatie en nu als recruiter op de afdeling interim en detachering van Geerts & Partners: Jente Karel bloeit op van netwerken. Contact met andere mensen is een rode draad in alles wat ze doet. Geen wonder dat ze haar plek op onze interim-afdeling heeft gevonden. 

Netwerken en connecties maken

Jente is als recruiter begonnen aan de speurtocht naar medewerkers voor interim-opdrachten en het Jong Talent-programma. Daarvoor gaat ze graag in gesprek met mensen, die ze de volledige aandacht geeft. Zo ontrafelt ze alle talenten en kwaliteiten die iemand bezit. Met een positieve blik ontdekt ze wie iemand is, wat diegene drijft en welke functie daar het best bij past.

Een goede brainstormer

Van brainstormen en samenwerken krijgt Jente energie. En dat komt goed uit in een organisatie die voortdurend nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkelt. Zo houdt Jente zich nu bezig met het Jong Talent-programma: hoe begeleid je de talenten zo goed mogelijk? Een doelgroep waar ze dicht bij staat, waarmee ze veel affiniteit heeft en waarover ze graag brainstormt met collega’s.

Ik wil graag een positieve impact maken. Dat doe ik in deze nieuwe rol door mensen door en door te leren kennen en ze te koppelen binnen de publieke sector die goed bij ze past.

Jong talent inspireren

De komende tijd hoopt Jente zich de rol van recruiter nog meer eigen te maken. Met gesprekstechnieken die bij haar passen. Waar ze het meest naar uitkijkt? Haar bezoek aan Fontys. Samen met collega’s geeft ze een sessie om jong talent te inspireren tot het hr-vak en de functies die daarbij horen. 

Neem contact op met Jente Karel

Benieuwd naar wat Jente voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.