De grootste hr-uitdagingen zijn aan Milou besteed

Complexe hr-dossiers en strategische vraagstukken: Milou Mes draait haar hand er niet voor om. Sterker nog, ze gaat de uitdaging maar al te graag aan. Om zelf door te groeien, maar bovenal om te doen wat haar als hr-adviseur drijft: mensen en organisaties in het publieke domein beter positioneren én vooruithelpen. “Zodat zij hun bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.”

Uitdagingen aangaan en je ontwikkelen

Drie dagen is Milou in de weer als interim hr-adviseur binnen de overheid. “Werken als interimmer is heel afwisselend en meestal krijg je de meer ingewikkelde of afwijkende opdrachten. Vaak zijn die heel dynamisch, gebonden aan snelheid maar ook aan zorgvuldigheid. Door de uitdaging leer je veel bij en ontwikkel je jezelf.

Vaste vakgenoten om op terug te vallen

Naast het interimmen heeft ze nu ook een thuisbasis: één dag in de week buigt Milou zich over interne hr-projecten bij Geerts & Partners. Ook geeft ze breder advies aan managers en directeuren. “Ik vind het fijn om vaste collega’s te hebben om op terug te vallen. Vakgenoten, die allemaal een bepaalde passie, doorzettingsvermogen en drive hebben om te groeien.”

Het mooie aan hr-projecten is dat je er je eigen creatieve invulling aan kan geven, binnen de gestelde kaders. Ik heb altijd veel ideeën, maar ik wil ook dat ze succesvol geïmplementeerd worden en dus ga ik er proactief mee aan de slag.” – Milou Mes

Als hr-consultant voltooide Milou de afgelopen zes jaar opdrachten in vooral het publieke domein, maar ook voor commerciële instellingen. Ze is een kartrekker. Iemand die zich snel aanpast, verbinding maakt en eenvoudig beweegt tussen de verschillende organisatielagen. “Mensen verder helpen, en ook organisaties, vind ik het allerbelangrijkste. Zij leveren een bijdrage aan de maatschappij en op die manier draag ik ook echt iets bij.”

Ik word er blij van om mensen gelukkig te maken en duurzaam in te zetten, op een manier dat het ook past binnen de organisatiedoelstellingen. De juiste persoon op de juiste plek: dan is mijn missie als hr-dienstverlener geslaagd.” – Milou Mes

Het beste uit anderen halen, én uit jezelf

Milou gaat resultaatgericht te werk: ze heeft altijd een duidelijk doel voor ogen. “Ik wil anderen verder brengen, het beste uit hen halen. Maar ook uit mezelf. Je moet je kwaliteiten benutten, vind ik, en die kans krijg ik hier.”

Ze was eerder al eens projectleider en gaf organisatieadvies. Haar ambitie? Ooit manager worden. Intern wordt ze daarin begeleid, met een ontwikkeltraject op maat en ook een loopbaancoach. “In deze organisatie gaat veel aandacht uit naar de mens en persoonlijke ontwikkeling. Eveneens intern, waardoor ik zelf ook kan doorgroeien.”

Neem contact op met Milou Mes

Benieuwd naar wat Milou voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.