Werkgeluk voorop: hoe Debohra het verschil maakt voor kandidaten en opdrachtgevers

Trainen voor een triatlon of een halve marathon; ze draait haar hand er niet voor om. Debohra Vromen is sportief, enthousiast en een echte doorzetter. Eigenschappen die in haar nieuwe functie als adviseur werving & selectie heel goed van pas komen. Tel daarbij op haar positieve instelling en oprechte interesse in de mensen om haar heen en je begrijpt: ze is een uitstekende aanwinst voor het team werving & selectie van Geerts & Partners.     

Gemeenten die hun organisatie willen versterken met nieuwe talenten of ervaren professionals, zijn bij Debohra aan het juiste adres. Ze weet als geen ander hoe ze geschikte kandidaten voor vacatures identificeert, aantrekt en selecteert. Debohra wordt er blij van om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. “Ik zet mensen graag in hun kracht. Werkgeluk begint al bij werving en selectie.”  

Eerste kennismaking met Geerts & Partners 

Vorig jaar rondde Debohra haar master Positive Psychology & Well-being aan Tilburg University af. Nadat ze ruim een jaar ervaring als recruiter bij verschillende organisaties had opgedaan, was ze toe aan een nieuwe uitdaging. En toen kwam er een vacature van Geerts & Partners op haar pad.  

 “Die vacature trok mijn aandacht”, vertelt Debohra enthousiast. “Binnen de publieke sector had ik nooit eerder gewerkt, maar het sprak me direct aan. Ik werd uitgenodigd en ik had een mooi en fijn gesprek. Bij Geerts & Partners had ik gelijk een heel goed gevoel; vooral de focus op de mens vond ik heel belangrijk. En de kernwaarden van de organisatie trokken me erg aan.” De vacature waar ik aanvankelijk op reageerde, sloot niet perfect aan. Die van adviseur werving & selectie wel.”  

Mooie gesprekken 

Debohra’s achtergrond in de positieve psychologie én haar ervaring als recruiter kan ze voor haar werk goed combineren. “Natuurlijk zijn achtergrond en ervaringen belangrijk, maar ik wil graag weten wie de persoon achter de brief en het cv is. Wat drijft deze kandidaat? Waar wordt hij of zij op werkgebied gelukkig van? Het is belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn tijdens een gesprek. Hierbij komen mijn coachingskills en kennis over gesprekstechnieken, goed van pas. Ik luister altijd goed en geef de ander ruimte. Omdat ik goed aanvoel wat mensen nodig hebben, ontstaan vaak mooie gesprekken.”  

Natuurlijk zijn achtergrond en ervaringen belangrijk, maar ik wil graag weten wie de persoon achter de brief en het cv is. Wat drijft iemand en maakt werkgelukkig?  

Warm bad 

Bij Geerts & Partners voelt Debohra zich thuis, vertelt ze. “Ik heb het hier erg naar mijn zin. In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al mogen ervaren hoe betrokken mijn collega’s zijn. Bovendien voelt het als een veilige omgeving waar ik me als professional verder kan ontwikkelen en waar ik niet bang hoef te zijn om fouten te maken. Als nieuwe collega kom je hier echt in een warm bad. Dat is heel fijn.” 

Balans in uitersten  

Debohra wordt niet alleen blij van haar werk, maar ook van duursporten, crossfit, bootcamp, yoga, met vrienden een drankje doen, gezellige feestjes, sudoku-puzzels en op z’n tijd een goed boek. “Ik ben een actief persoon die best houdt van uitersten, maar daarin ook wel balans zoekt. Als je doet wat je leuk vindt, dan geeft dat je energie. Wat het ook is. Ik kan ergens helemaal in opgaan, maar wel altijd met een vleugje humor en wat luchtigheid. Mensen noemen me daarom wel eens een fladderend vogeltje”, zegt ze met een glimlach. “Dat klopt denk ik wel.” 

Benieuwd wat Debohra voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Debohra van Vromen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024