Foto: Justus Brouwer

Van stagiair op de afdeling marketing & communicatie naar hoofdmarketeer jong talent: Justus Brouwer doet het. In augustus startte hij vanuit zijn opleiding Business Innovation (Avans ‘s-Hertogenbosch) met zijn stage. Nu is het tijd voor de volgende stap. 

Ik grijp deze kans met beide handen aan en ben benieuwd hoe ik groei in de rol van hoofdmarketeer jong talent.

Justus brouwer

Jong talent  

Justus dook tijdens zijn stage in het jong-talenttraject van ABGL. Daarin worden jongeren met een hbo- of wo-diploma begeleid naar een vliegende start in het publieke domein. Justus ontwikkelde daarvoor een concept waarin teambuilding en de persoonlijke ontwikkeling van de jonge talenten centraal staan. Een concept dat hij ook in zijn nieuwe functie verder uitwerkt en uitvoert. 

Meer over Jong Talent

.

Doorgroeien

“Ik ben er trots op om op jonge leeftijd zoveel verantwoordelijkheden te krijgen.”, vertelt Justus. “En vind het supervet dat ze mij deze functie toevertrouwen.” Hij gaat dan ook vol energie aan de slag met de plannen voor 2023. “Er staan allerlei opdrachten in de agenda, maar ik ga ook zelf nieuwe content bedenken in de vorm van blogs, video’s, social media en meer.”  

Verantwoordelijkheid

Een grote verantwoordelijkheid. Maar dat is Justus vanuit zijn stage al gewend. “De autonomie die ik bij ABGL krijg is heel fijn. Ik mag mijn eigen taken oppakken en mijn mening telt. Uiteindelijk doen we het natuurlijk als team. Mijn collega’s helpen me dan ook met het prioriteren van zaken en een goede contentplanning.”  

Laat je horen

Wil je zelf ook doorgroeien naar een nieuwe functie? “Laat jezelf horen! In het marketingoverleg hoorde ik dat er verschillende functies ingevuld moesten worden. Daar sprong ik natuurlijk direct op in: ik wil graag blijven. En zo geschiedde.”  

Groei door bij ABGL

Bekijk de vacatures