Problemen, uitdagingen, complexe issues in loopbaanvraagstukken? Bel Sibel!

Strategische vragen, problemen, andere zaken in organisaties die opgelost moeten worden? Geef Sibel Köklü een uitdaging en haar hart begint sneller te kloppen. “Laat mij die problemen maar oplossen”, zegt ze. Inmiddels doet ze dat als manager mobiliteit bij Geerts & Partners. En plaveit ze de weg voor haar team en voor onze opdrachtgevers.

Sibel leidt het team mobiliteitsadviseurs en loopbaancoaches. “Ik stel me dienend op. Want uiteindelijk voeren zij concreet de opdracht uit bij onze klant. Ik haal alle ruis bij hen weg: alle zaken die afleiden van hun werk. Zodat zij kunnen doen waar hun hart ligt.”

Doelen, strategie en visie

Bij het begin van een mobiliteitstraject zit Sibel ook liefst met de klant om tafel. Om op te halen wat de exacte vraag of uitdaging is. En om vervolgens de doelen, strategie en visie te bepalen en die te vertalen naar acties. Daarbij kijkt Sibel verder dan het hier en nu. “Ik kijk voor klanten graag vooruit. Wat speelt er in de publieke sector? Wat zijn de trends? En hoe kan de opdrachtgever daar tijdig op inspelen. Denk aan de groeiende aandacht voor werkgeluk, en behoud van talenten; onmisbare onderdelen van werk. Als opdrachtgevers dat nog niet op de agenda hebben staan, dan leg ik dat graag op tafel.”

Ik kijk voor klanten graag vooruit. Wat speelt er in de publieke sector? Wat zijn de trends? En hoe kan de opdrachtgever daar tijdig op inspelen.

Werkgeluk

Haar eigen werkgeluk vindt Sibel bij Geerts & Partners. “Dat zit in de persoonlijke aanpak van Geerts & Partners. Organisaties bestaan uit mensen en hier vind ik de mensen met de juiste energie. Verfrissend, maar ook gewoon praktisch aanpakken. Dat in combinatie met mijn passie voor arbeidsmobiliteit maakt dat ik voor Geerts & Partners koos”, zegt Sibel.

Geerts & Partners is een organisatie die het belang van de opdrachtgever voorop heeft staan, schetst Sibel. “Hier wordt niet gekeken naar hoe wij ergens beter van worden, maar hoe de opdrachtgever floreert. Op het moment dat wij onze opdrachtgevers en de mensen om wie het gaat goed helpen, worden wij vanzelfsprekend beter. Bij zulke organisaties voel ik me goed.”

Zon, zee en olijven

Sibel studeerde psychologie in Utrecht en ging na haar afstuderen aan de slag als organisatieadviseur bij KPMG. Ze maakte de overstap naar P&O Services, als manager training en loopbaancoaching. Daar werd ze later aandeelhouder. In 2013 verliet ze het bedrijf voor zon, zee en olijven in het westen van Turkije, haar geboorteland. “Mijn man had een droom om een eigen olijfgaard te beginnen.” Omdat organisatiekunde en verandermanagement in die tijd in Turkije nog niet op de radar stonden, zocht Sibel werk in andere branches. Ze richtte een talencentrum op, was een tijdje therapeut en werkte even voor een architectenbureau.

Na een studie Executive MBA in Canada – haar eigen droom – landde ze met haar man en twee kinderen in de zomer van 2023 weer in Nederland. Al snel belde haar voormalige collega Frank Damen – nu aandeelhouder Geerts & Partners – op. De vraag kwam op tafel of ze bij Geerts & Partners aan de slag wilde. Sibel: “Nu houd ik me weer bezig met een thema waar mijn hart ligt: loopbaanoplossingen en arbeidsmobiliteit.”

Neem contact op met Sibel Köklü

Benieuwd naar wat Sibel voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.