Senior adviseur Roos zet mensen in kun kracht

Een ideale organisatieadviseur

Wat Roos Los al jarenlang drijft, doet ze vanaf 9 januari als onderdeel van Geerts & Partners: mensen in hun kracht zetten en organisaties in het publieke domein breed adviseren. Als senior adviseur binnen team Werving & Selectie komt ze met creatieve oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken.

Herkenbare visie

Vanuit haar rol als hr-manager binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch, klopte Roos jarenlang zelf aan bij Geerts & Partners voor de invulling van lastige vacatures. “Ik werd steeds enthousiaster over het bedrijf en herkende mezelf meer en meer in zijn visie. Het is enorm mens- en ontwikkelgericht, net als ik. Ook luisteren de medewerkers goed naar wat je als opdrachtgever nodig hebt en zijn ze een kritische sparringpartner, iets wat ik ook ben voor organisaties.”

Snel tot de essentie

Een ideaal klankbord, ook dat is Roos na achttien jaar actief te zijn geweest binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met haar managementervaring kent ze het politiek bestuurlijke speelveld op haar duimpje. “Ik weet welke thema’s er spelen, welke opgaven er liggen. Dankzij mijn werkachtergrond en door kritisch te luisteren, kom ik snel tot de essentie: wat wordt écht gevraagd en wat is écht nodig. Ik ga oplossingsgericht te werk.”

Waar het vastzit, maak ik het weer open. Zo komt er ruimte voor oplossingen en nieuwe mogelijkheden, en zicht op nieuwe talenten. Dat kenmerkt mij.

Roos Los

Leuke, uitdagende puzzels

Als senior adviseur zoekt ze voor Geerts & Partners naar passende wervingsoplossingen, waarbij ze niet schroomt om haar creativiteit te gebruiken. “Het zijn vaak leuke, uitdagende puzzels; ik kijk er ook altijd naar hoe je iemands talent volledig kunt inzetten en benutten”, aldus Roos, bij wie de mens altijd centraal staat. “Ook in mijn vorige werk was ik een verbinder die zich altijd afvroeg: wie komt waar het beste tot zijn recht?”

Analytisch en beschouwend

Organisatiebreed adviseren, is voor Roos een tweede natuur. Haar jarenlange leidersrol maakte haar niet alleen besluitvaardiger en daadkrachtiger, maar gaf haar ook een kritisch luisterend oor en analytisch en beschouwend vermogen. “Omdat ik het werkveld ken, zie ik snel wat er speelt, waar de spanning zit en wat cruciale functies zijn. Ik heb veel zin om mijn energie te stoppen in een actueel werkveld, gezien de krachten op de arbeidsmarkt.”

Bijdragen aan werkgeluk

Roos stapt vol enthousiasme in bij Geerts & Partners. Ze was ooit jurist, studeerde vervolgens personeelswetenschappen en gaf les op een universiteit. Recentelijk rondde ze opleidingen tot coach en organisatieadviseur af: “Ik heb veel interesse in wat mensen en organisaties beweegt en wil bijdragen aan het werkgeluk; iets wat ik al heel mijn werkende leven doe.”  

Neem contact op met Roos Los

Benieuwd naar wat Roos voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.