Annemieke Methorst begeleidt mensen naar nieuw werk

Wanneer er een nieuwe kans voor het grijpen ligt, neem ik deze met beide handen aan. Dus wanneer er zich de mogelijkheid voordeed om binnen Geerts & Partners als loopbaanregisseur aan de slag te gaan, hoefde ik geen twee keer na te denken. Mijn ervaring als interim-adviseur combineer ik met mijn achtergrond in de hr. Daarmee help ik de mobiliteitsdienstverbandkandidaten tot rust komen en vervolgens verder te kijken naar de volgende stap.

Een warm welkom

Als je de eerste stappen zet in een traject bij Geerts & Partners, nemen we eerst tijd om te aarden. Om even tot rust te komen. Voor de een duurt dat langer dan voor de ander. Daarom vind ik de maatwerktrajecten zo waardevol. Je krijgt waar jij behoefte aan hebt. We voeren daar uitvoerige gesprekken over, waarbij ik oprechte interesse toon in jouw verhaal. Zo geef ik je een warm welkom.

Opties openhouden

Ik vind het goed om alle opties open te houden wanneer je bij ons in het mobiliteitsdienstverband komt. Misschien draait het roer 180 graden om. Tegelijkertijd herinner ik kandidaten er ook aan dat het niet altijd drastisch anders hoeft. Misschien zit het nieuwe werkgeluk helemaal niet ver van de vorige loopbaan af. Blijkt een grote carrièreswitch niet nodig. We kijken samen naar jouw talenten en drijfveren en welke profielen daarop aansluiten en hervinden zo jouw werkgeluk.

Een nieuwe stap is spannend en kost energie, maar geeft je tegelijkertijd een nieuwe kracht. Ik zorg ervoor dat je dat niet vergeet.” – Annemieke Methorst

Arbeidsmarktkennis waar je wat aan het

Omdat ik als interim-adviseur bij Geerts & Partners begon, ken ik de arbeidsmarkt door en door. Binnen én buiten het publieke domein. Wanneer kandidaten toe zijn om na te denken over de volgende carrièrestap, zet ik die kennis in. Ik weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ken de verschillende profielen binnen gemeenten. Als interim-adviseur leerde ik talenten van kandidaten te koppelen aan deze profielen. Dat doe ik nu ook. Samen komen we tot nieuwe inzichten. Zo kan werkgeluk in een onverwachte functie liggen of juist dichter bij de vorige functie dan iemand denkt.

Praktische kennis inzetten

Van het begeleiden van mensen naar nieuw werk raak ik enthousiast. De periode van werk naar werk is een belangrijke in iemands leven. Je baan verliezen doet wat met je. Ik vind het heel waardevol om in die periode met iemand mee te lopen, een inkijkje te krijgen in zijn of haar leven. Een diepere connectie maken, maakt het werk betekenisvol. Ik vind het fijn om goede gesprekken te voeren. En mijn praktische kennis over solliciteren in te zetten wanneer de tijd er rijp voor is.

Ik bouw mee aan je cv, adviseer over sollicitatiegesprekken en denk mee over je LinkedIn-profiel. Allemaal ervaring uit mijn arbeidsverleden in het hr-vak die ik voor de kandidaten kan inzetten. Daarnaast geef ik ook trainingen en cursussen op het gebied van solliciteren en personal branding. Zo komt de volgende carrière stap steeds dichterbij.

Neem contact op met Annemieke Methorst

Benieuwd naar wat Annemieke voor jou kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.